Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στους μαθητές, Ασημίνα Κουκιώτη και Κωνσταντίνο Φαρμάκη, για τις διακρίσεις τους στον 13ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικής Γλώσσας και Ορθογραφίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές, Ασημίνα Κουκιώτη και  Κωνσταντίνο Φαρμάκη, για τις διακρίσεις τους στον  13ο Πανελλήνιο
Διαγωνισμό Ελληνικής Γλώσσας και Ορθογραφίας , που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Σύλλογο «Φίλοι του Ιδρύματος Μέγας Αλέξανδρος» στη  Θεσσαλονίκη.

Η Ασημίνα Κουκιώτη, που απέσπασε το τρίτο βραβείο και ο  Κωνσταντίνος Φαρμάκης,  που κατετάγη στην 15η θέση,   εκπροσώπησαν  επάξια  το Γυμνάσιο Λιτοχώρου.

Εύχομαι ολόψυχα στους αγαπητούς μαθητές  υγεία, δύναμη, υπομονή και κουράγιο, να σημειώνουν πάντα  επιτυχίες και να εκπληρώνουν όλους τους στόχους τους.

Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους, μορφωμένους, καλλιεργημένους, με  όνειρα,  φιλοδοξίες και  πείσμα, που με θυσίες  και όρεξη   θα αλλάξουν τη σημερινή πραγματικότητα και θα παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο, αρκεί να πιστέψουν στις δυνάμεις τους, να αξιοποιούν  ευκαιρίες και να παίρνουν ώριμες αποφάσεις με τις σωστές επιλογές.

Θερμά συγχαρητήρια και στις οικογένειες και στους εκπαιδευτικούς,  που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών, τα ενθαρρύνουν για να συνεχίσουν τον αγώνα τους διαγράφοντας  ανοδική  πορεία και εμείς οι Πιεριείς ιδιαίτερα υπερήφανοι στέλνουμε την αγάπη μας και τη θετική μας ενέργεια για να διακριθούν και σε  επόμενους διαγωνισμούς.


   
Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού
                       της  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


                                     Σοφία Μαυρίδου