Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Καμπάνια για καλύτερης ποιότητας μετανάστες από τον Νικο Δένδια

Ο Νίκος Δένδιας, με ειδική ενδυμασία Λουδοβίκου, παρουσιάζει τις αφίσες της νέας δυναμικής καμπάνιας σγους δημοσιογράφους.
Διαφημιστική εκστρατεία σε χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου ξεκινά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, προκειμένου να προσελκύσει μετανάστες ανώτερου μορφωτικού και οικονομικού επιπέδου και να τους πείσει να έρθουν παράνομα στη χώρα μας.


Με κεντρικό σλόγκαν «Ζήσε την Παράνομη Μετανάστευσή σου στην Ελλάδα, και με τη συνεργασία του υπουργείου Τουρισμού, ο Νίκος Δένδιας απευθύνεται σε νέους και νέες με υψηλή επαγγελματική κατάρτιση, καλώντας τους να έρθουν να βρουν δουλειά στην Ελλάδα.
Οι «ποιοτικοί μετανάστες» από όλη την Ευρώπη και την Αμερική, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την extreme περιπέτεια της ανεργίας στην Ελλάδα, αναφέρει η διαφήμιση που δημοσιεύθηκε σε γνωστά οικονομικά περιοδικά του εξωτερικού.
Οι νέοι και οι νέες, που θα επιλέξουν είτε να περάσουν τα σύνορα κάνοντας trekking, είτε να χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα ειδικά διαμορφωμένα σκάφη που μοιάζουν με βάρκες δουλεμπόρων,  θα ζήσουν μια υπέροχη τριτοκοσμική εμπειρία, μακριά από τη σιγουριά των γραφείων τους.
Δηλαδή, θα αναγκαστούν να ξεχάσουν αυτά που ήξεραν περί αξιοκρατίας ή προσόντων και να αρχίσουν να στοιβάζονται στα γραφεία πολιτευτών (τα λεγόμενα και Στρατόπεδα Συγκέντρωσης) προκειμένου να εξασφαλίσουν έναν ευνοϊκό διορισμό στο Δημόσιο.
Και βέβαια κάποιοι από τους νέους ποιοτικούς μετανάστες που θα εργαστούν στις φυτείες της Μανωλάδας και σε άλλες επαρχιακές πόλεις, θα ανεβάσουν κατακόρυφα το επίπεδο, αφού η αγωγή τους και ο πολιτισμός τους δεν θα τους επιτρέπει να διαμαρτύρονται επειδή μένουν απλήρωτοι.
Κατά συνέπεια, δεν θα δυσφημούν πλέον τη χώρα μας διεθνώς, αφού οι εκκαθαρίσεις των επιστατών, λόγω ποιότητας των θυμάτων, θα μένουν μεταξύ μας.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)