Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ" ΓΚΑΛΕΡΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

 « Πρώτη σελίδα» - 3ος χρόνος παρουσιάσεων στο artinfotoday.gr

Ομαδική εικαστική έκθεση

Ο ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ, Καρνεάδου 20 στο Κολωνάκι φιλοξενεί φέτος την ομαδική
αυτή εικαστική έκθεση-θεσμό,  στην οποία παίρνουν μέρος αυτή τη φορά, εννέα καλλιτέχνες, το έργο των οποίων παρουσίασε ο εικαστικός οδηγός artinfotoday.gr  στην πρώτη σελίδα του, κατά τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του, με την επιλογή τους ως «καλλιτέχνες του μήνα» σε αυτόν.
Στην έκθεση με θέμα «Γυμνά - Λουλούδια» συμμετέχουν οι:
Άγγελος, Ανδρέας Βεντούρης, Απόστολος Γιαγιάννος, Εύα Διβάρη, Μαρία Κομπατσιαρη,
Δέσποινα Κουβάτσου, Τιτίκα Σάλλα, Γιώργος Ταξιαρχόπουλος,
Ανδρέας Ψαράκος.
Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έκθεσης θεσμού της art-idea  με τίτλο   «Πρώτη Σελίδα»  που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικό χώρο Τέχνης και όπου μέλη-καλλιτέχνες  του  «art-idea club» που επιλέχτηκαν ως «καλλιτέχνες του μήνα» στον εικαστικό οδηγό  artinfotoday.gr  εκθέτουν τις δημιουργίες τους.
Η έκθεση είναι μια συνδιοργάνωση του ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ και της art-idea.    
ΕΓΚΑΙΝΙΑ:   Τετάρτη 29  Ιανουαρίου  2014 και ώρα 19.00
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2014 –  08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2014

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
Καρνεάδου 20, Κολωνάκι
106 75  Αθήνα
Tel-fax : 210 7291642
www.ikastikos-kiklos.gr    info@ikastikos-kiklos.gr                                                                            


Χορηγός  Διαδικτυακής Επικοινωνίας:
artinfotoday
Υ.Γ.   Για περισσότερες πληροφορίες για την art-idea:  Τηλ.: 210 2580905 – Fax210 2580906

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
Ο Εικαστικός Κύκλος ξεκίνησε το 1982 με σκοπό τη διάδοση της ελληνικής τέχνης στο ευρύ κοινό, μέσα από την καθιέρωση της μεταξοτυπίας. Με τη συνεργασία γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών κατάφερε να εδραιώσει, τόσο τη μεταξοτυπία, όσο και τις άλλες μορφές πολλαπλού στην τέχνη, όπως τη λιθογραφία, τη χαλκογραφία, την ξυλογραφία και τη μικρογλυπτική.
Δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην ποιότητα και την αξιοπιστία, δημιούργησε σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης με σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς και για περισσότερα απο 25 χρόνια, στηρίζει και προωθεί τις πιο σημαντικές τάσεις στο χώρο των εικαστικών τεχνών.
Μετά την υλοποίηση ενός απο τα βασικά του σχέδια, τη δημιουργία, ενός μοντέρνου χώρου σύγχρονων προδιαγραφών στη Χαριλάου Τρικούπη 121, ικανού να φιλοξενήσει μεγάλες εκθέσεις ζωγραφικής και γλυπτικής και ταυτόχρονα τη μόνιμη συλλογή τουέκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα και ικανοποιώντας το φιλότεχνο κοινό, δημιούργησε ένα χώρο ακόμα, στην οδό Καρνεάδου 20 στο Κολωνάκι.
Ο Εικαστικός Κύκλος θα συνεχίσει να προβάλλει την καλλιτεχνική δημιουργία και να ενημερώνει μέσα απο το χώρο του και την ιστοσελίδα του.


art idea club
H συνεχής ανάπτυξη της εταιρίας art-idea, τόσο με την αύξηση των τρόπων πώλησης έργων τέχνης μέσω projects και συνεργασιών όσο και των μέσων που διαθέτει για την προβολή των δημιουργών τους, την οδήγησε στην δημιουργία του«art-idea club».
Για να μπορεί ένας καλλιτέχνης να είναι μέλος του «art-idea club», πρέπει να είναι μέλος του εικαστικού οδηγού artinfotoday.gr και να έχει την ψηφιακή του gallery page-artist σε αυτόν.
Τα μέλη του «art-idea club», μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποιο από τα πολλά προνόμια του, τόσο για την δυνατότητα πώλησης έργων τους μέσω εκθέσεων και δράσεων όσο και της προβολής τους μέσω διαδεδομένων αλλά και καινοτόμων μεθόδων. Τα προνόμια τους, διαρκώς αυξάνονται και εμπλουτίζονται σύμφωνα με τις διεθνείς και σύγχρονες απαιτήσεις, συνοδευόμενα πάντα από τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της art-idea.