Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Οδηγίες προς τους συμμετέχοντες στον Χειμωνιάτικο Ενιπέα Ολύμπου

Λίγες ημέρες πριν την 8η διοργάνωση του Χειμωνιάτικου Ενιπέα η οργανωτική επιτροπή θα ήθελε να ενημερώσει τους αθλητές για τα εξής:

—Παραλαβή πακέτων συμμετοχής.
Η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο από τις 19.00 ως και τις 21.00 από αίθουσα στο ισόγειο του Ναυτικού Μουσείου (Δημαρχείο Λιτοχώρου) και την Κυριακή από τις 08.00 ως τις 09.30 από το στάδιο του Λιτοχώρου (χώρος εκκίνησης).
Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.
— Τροφοδοσία.
Κάθε αθλητής δικαιούται ένα τζελ, το οποίο θα δίνεται ανοιχτό προς κατανάλωση στο σταθμό ανεφοδιασμού.
Κάθε αθλητής δικαιούται γεύματος (κοτόσουπα, ψωμί, γλυκό, φρούτο) μετά τον τερματισμό, το οποίο θα παραλαμβάνει με την επίδειξη της κάρτας γεύματος που θα βρει μέσα στο φάκελο συμμετοχής του.
Κάθε αθλητής οφείλει να έχει μαζί του ποτήρι- μπουκάλι για την υδροδοσία του (νερό- ηλεκτρολύτες). Η διοργάνωση δεν θα παράσχει πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης.
— Χρονομέτρηση.
Στο πακέτο συμμετοχής ο κάθε συμμετέχων θα βρει το τσιπ χρονομέτρησης. Παρακαλούμε πολύ τους συμμετέχοντες να φροντίσουν τη σωστή τοποθέτησή του στο παπούτσι τους, καθώς και την επιστροφή του μετά το τέλος του αγώνα.
Η διοργάνωση του Χειμωνιάτικου Ενιπέα θα δοκιμάσει πιλοτικά την καταγραφή των αθλητών με τη χρήση bad code (εκτυπωμένο στο νούμερο συμμετοχής) και bar code scanner (εμβέλειας μισού μέτρου), το οποίο θα σκανάρει κάθε αθλητή κατά το πέρασμά του από το σταθμό ανεφοδιασμού.

—Όριο αποκλεισμού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

dionolympos.gr/