Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Προσκύνησε τον Νταβούτογλου και επιβεβαίωσε το πραγματικό του όνομα / Τιμή στους ηρωικούς Έλληνες των Καλαβρύτων/Το μνημονιακό χαράτσι Βενιζέλου βαφτίστηκε φόρος ακινήτων

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Προσκύνησε τον Νταβούτογλου και επιβεβαίωσε το πραγματικό του όνομα (Τούρκογλου) ο Βενιζέλος

Ο Τούρκογλου και το συνεταιράκι του Σαμαράς τα δίνουν όλα στους τούρκους, προδίδοντας την
Πατρίδα, την Ιστορία και τον Ελληνικό Λαό. Η Χρυσή Αυγή απαντά στους τουρκοπροσκυνημένους του μνημονίου με την αυριανή μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο παράνομο τζαμί και την νέα τουρκοκρατία. Όλοι αύριο Σάββατο στη 1μμ στον Βοτανικό (Ιερά Οδός και Μαρκόνι, σταθμός μετρό Ελαιώνα). Αντιστεκόμαστε στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας!



Τιμή στους ηρωικούς Έλληνες των Καλαβρύτων - Καταδίκη των γερμανών εγκληματιών πολέμου και των “νεοδοσίλογων”

Η Χρυσή Αυγή τιμά τους ηρωικούς Έλληνες των Καλαβρύτων και την θυσία τους στον βωμό της ελευθερίας. Η σφαγή του 1943 αποτελεί ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα πολέμου του 20ου αιώνα και η διεκδίκηση των πολεμικών επανορθώσεων συνιστά άμεση εθνική ανάγκη. Οι νεοδοσίλογοι και οι υπάλληλοι των γερμανών τοκογλύφων Βενιζέλος-Σαμαράς αμαυρώνουν τις εκδηλώσεις μνήμης και προσβάλουν τους νεκρούς ήρωες του Ελληνισμού. Η Χρυσή Αυγή πρωτοστατεί δυναμικά στον αγώνα ενάντια στη νέα γερμανική κατοχή.



Το μνημονιακό χαράτσι Βενιζέλου βαφτίστηκε φόρος ακινήτων

Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά εμπαίζει τον ελληνικό λαό και νομιμοποιεί το δυσβάσταχτο "χαράτσι" με την μορφή του φόρου ακινήτων. Μόνη σωτηρία για τη χώρα η καταγγελία του εθνοκτόνου μνημονίου, η διαγραφή του επαχθούς χρέους και τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων να εγκαταλείψουν την διακυβέρνηση.



Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου