Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ο Σύλλογος Κρητών Ν. Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» στην τελετή παράδοσης - παραλαβής διοικήσεως της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας

 Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής διοικήσεως της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας από τον Ταξίαρχο Ιωάννη Βασιλάκη στον
νεοπροαχθέντα Ταξίαρχο Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο , η οποία πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο "ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ" στο Λιτόχωρο παρέστησαν μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Κρητών Ν. Πιερίας με επικεφαλής τον πρόεδρο Κων/νο Μανιουδάκη και τον Γραμματέα Ευστράτιο Κυριακάκη (Αντιστράτηγο ε.α., Επίτιμο Επιτελάρχη ΕΛ-ΑΣ).



Με την ευκαιρία τα μέλη του συλλόγου συνεχάρησαν τον συμπατριώτη τους απερχόμενο Διοικητή Ιωάννη Βασιλάκη, για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, στην ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΩΝ (ΣΔΙΕΠ), στη Θεσσαλονίκη, ενώ ευχήθηκαν στο νέο Διοικητή της XXIV (ΤΘΤ) Λιτοχώρου, Ταξίαρχο (ΤΘ) Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο, υγεία, δύναμη, εποικοδομητική και αποδοτική θητεία.


Τέλος, στο περιθώριο της εκδήλωσης συναντήθηκαν και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας Γεώργιο Τζήμα, τον οποίο ευχαρίστησαν για τη διαχρονική παρουσία του στα δρώμενα του συλλόγου, καθώς και για την εξαιρετική εν γένει συνεργασία.