Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

H Εκδημία ενός Αγγέλου.του 17χρονου Άγγελου Τσιπούρα και η Γονεϊκή στάση την Δευτέρα 5-2-2018 στην Σχολή Γονέων -Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

H Εκδημία ενός Αγγέλου…του 17χρονου Άγγελου Τσιπούρα και η Γονεϊκή στάση από το τραγικό αυτό γεγονός, θα αναπτύξει ο
πατέρας του τ.Σχολικός Σύμβουλος, Δρ.Θεολογίας κ.Στυλιανός Τσιπούρας την Δευτέρα 5-2-2018 στην Σχολή Γονέων –Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης.
·       Ποιος ήταν ο Άγγελος σύμφωνα με τα λόγια του πνευματικού του πατέρα Μύρωνα του Σιμωνοπετρίτη?
·       Ποιά η βίωση της εκδημίας  του Αγγέλου και τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την ώρα εκείνη?
·       Ποιά η διαχείριση του πόνου και του κόσμου?
·       Ποιά η στάση των συμμαθητών του και των συμπαικτών του?
·       Ποιά η γονεϊκή αγωνία, η ορθόδοξη αντιμετώπιση του "θανάτου" υπό το προοπτική της ανάστασης θα αναπτύξει ο πατέρας του Άγγελου και θα ακολουθήσει όπως πάντα και διάλογος με τον ομιλητή από τους φίλους της Σχολής Γονέων. Όπως πάντα η εκδήλωση γίνεται στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ) στις 19:00 με Ελεύθερη Είσοδο.

Βιογραφικό Σημείωμα
Απόφοιτος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ, Διδασκαλείου Δημήτρης Γληνός, Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ, Master of Art στο Middlesex University of London, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Θεολογική Σχολή στον τομέα της  Δογματικής και Συμβολικής Θεολογίας με ειδίκευση στη Φιλοσοφία και στο Ποιμαντικό Τμήμα με ειδίκευση στο Κανονικό Δίκαιο και Διδακτορικό Δίπλωμα στη Θεολογική Σχολή ΑΠΘ με ειδίκευση στη Φιλοσοφική Παιδαγωγική. Πάνω από είκοσι δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, συμμετοχές ως εισηγητής σε επιστημονικά συνέδρια, τρεις μονογραφίες, Διδακτικό έργο σε Δημοτικά Σχολεία, ΠΕΚ, ΑΣΠΑΙΤΕ, Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε., Θεολογική Σχολή.