Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Αιγινιακού εμφανίστηκε ο Κώστας Νικολαΐδης

Ο τεχνικός της ομάδας του Αιγινίου, Κώστας Νικολαΐδης είπε μετά την εντός έδρας ήττα (2-0) από τη Δόξα Δράμας:
 «Εγώ δεν θα πω πολλά πράγματα σήμερα είμαι 100% ευχαριστημένος και το λέω αυτό γιατί σήμερα είχαμε να αποδείξουμε πάρα πολλά πράγματα μετά την ήττα και το 5-0 με τον Άρη. Όπως είχα πει και τις προηγούμενες μέρες πήραμε το μάθημα μας όλοι μας και εμείς και οι ποδοσφαιριστές και ήρθαμε αλλαγμένοι 100%.
Νομίζω ότι κοιτάξαμε σήμερα στα ίσια τον αντίπαλο, έναν πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο που πιστεύω ότι θα είναι στις προνομιούχες θέσεις. Θα πρέπει να πούμε ότι το παιχνίδι μπορεί να μην ήταν πάρα πολύ καλό ποιοτικά αλλά νομίζω ότι και οι δύο ομάδες βγάλανε πάθος στον αγωνιστικό χώρο.


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0 - 2
Δεν έγιναν πάρα πολλές φάσεις και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ίσως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Χωρίς ξεκάθαρη ευκαιρία και για τις δύο ομάδες νομίζω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα της Δόξας Δράμας, όπως ήταν λογικό φυσικά, εφόσον εμείς βγήκαμε μπροστά προς το τέλος του αγώνα, είχε κάποιες ευκαιρίες.
Νομίζω ότι εμείς πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνιση και την προσπάθεια, πιο πολύ, των ποδοσφαιριστών για 90 λεπτά. Είναι πολύ σημαντικό όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με 2-0 και με έναν αντίπαλο όπως η Δόξα Δράμας να προσπαθείς για 90 λεπτά, ακόμα και στις καθυστερήσεις, να πετύχεις κάτι καλό. Το κρατάμε αυτό λοιπόν και προχωράμε προσηλωμένοι 100% στον στόχο μας. Είμαι βέβαιος ότι μετά από αυτήν την εμφάνιση δώσαμε και την δυνατότητα στους εαυτούς μας να πιστέψουμε ακόμα παραπάνω ότι μπορούμε να πετύχουμε την παραμονή στην κατηγορία. Το λέω από τώρα, γιατί τώρα πρέπει να κάνουμε πράγματα ώστε να διευκολύνουμε αυτήν την κατάσταση.
Έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα. Την Κυριακή πάμε σε ένα ακόμα δύσκολο αντίπαλο, στον ΟΦΗ, με μία εξίσου πάρα πολύ δυνατή ομάδα, αλλά νομίζω ότι με μια τέτοια προσπάθεια και με τέτοια διάθεση τα θετικά αποτελέσματα είναι θέμα χρόνου να έρθουν στην ομάδα μας. Επαναλαμβάνω είμαι 100% ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές και μπορώ να πω ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε σύντομα σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Θέλω να πω και εγώ στον Άγγελο καλή συνέχεια και του εύχομαι η ομάδα του να είναι του χρόνου στην σούπερ λίγκα».



https://www.footballleaguenews.gr/