Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

AE Kαρίτσας-Αλμωπός Αριδαίας 1-1 8η 2ος Γ' εθνική Ισόπαλη Καρίτσα.. στα Λουτρά Πόζαρ! HD

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Κρύο ντουζ... στα Λουτρά Πόζαρ επεφύλασσε η ΑΕ Καρίτσας στον
Αλμωπό Αριδαίας (1-1), -στην αποκλειστικότητα του Metrosport.gr, με την
οπτική των φιλάθλων-, ισοφαρίζοντας στη λήξη της αναμέτρησης του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας (8η αγωνιστική), στην έδρα της και δεν επέτρεψε στην ομάδα της Πέλλας να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. 
Οι κιτρινόμαυροι, του εορτάζοντα Μιχάλη Ζιώγα, βρέθηκαν σε θέση άμυνας στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, από την καλοκουρδισμένη μηχανή του Γιώργου Τυριακίδη, που δεν κατάφερε, ωστόσο, να παραβιάσει την εστία του Βασιλειάδη. Οι δύο ομάδες είχαν πάντως τις δικές τους στιγμές για να προηγηθούν στο σκορ. Ο Αλμωπός διατήρησε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή του και είχε πιο δημιουργική ανάπτυξη, βγαίνοντας με περισσότερες αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν σε θέση οδηγού, δέκα λεπτά μετά την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου, που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με σουτ του Πετρόφ, δεν κατάφεραν όμως να διατηρήσουν το προβάδισμα, καθώς, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο Μπουτογιάννης, με καρφωτή κεφαλιά, ανενόχλητος στην καρδιά της μεγάλης περιοχής, μετά από ψηλοκρεμαστή ασίστ του Κυρτέγου, ισοφάρισε, κάνοντας το παιχνίδι δραματικό για τα λεπτά των καθυστερήσεων. Η Καρίτσα λίγο έλειψε να κλέψει το παιχνίδι, έχοντας το momentum του αγώνα και την ψυχολογία στο ζενίθ, αλλά τελικά η ισοπαλία ήταν το τελικό αποτέλεσμα.


Highlights: οι δύο επίμαχες φάσεις που καταγράφει η κάμερα του Metrosport.gr (μία για κάθε ομάδα), με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα στη φάση με πρωταγωνιστή τον Κυπαρίσση, οι λίγες αλλά μαγικές εμπνεύσεις του Κυρτέγου της Καρίτσας, οι πολλές αναγκαστικές απουσίες των δύο ομάδων, οι φίλαθλοι της Καρίτσας, που έδειξαν συσπειρωμένοι δίπλα στην ομάδα, παρά το ακατάλληλο της ώρας και της ημέρας, οι διοικούντες των γηπεδούχων, που απολαμβάνουν... το «ταξίδι στη Γ’ εθνική», ο dj... "της σκεπαστής", με τις viral μη mainstream λαϊκές επιλογές του και τις αφιερώσεις!, ο οδηγός του λεωφορείου του Αλμωπού, που έδειξε σπουδαίες τραγουδιστικές ικανότητες στο τέλος!, -από τώρα κατοχυρώνουμε τα δικαιώματα της πρώτης του συνέντευξης στο Metrosport.gr-, η ανεπανάληπτη ατάκα του πιτσιρικά ball boy της Καρίτσας «δε θέλω να χάσουμε..., έχουμε και καλό προπονητή», που ακούγεται on camera, η δεύτερη αλησμόνητη ατάκα έτερου πιτσιρικά ball boy «πολύ μαύρος είναι αυτό το εννιά!» (σ.σ. της Αριδαίας), οι αυθεντικές original ΑΕΚ εμφανίσεις των κιτρινόμαυρων, που σε συνδυασμό με τους ήχους των τραγουδιών στο ξεκίνημα, θυμίζουν Νέα Φιλαδέλφεια ή... Αγιά Σοφιά καλύτερα, έστω σε μικρογραφία, οι αυτοματισμοί των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο και η συνεργασία των χαφ και last, but not least, ο viral "διάλογος", made in... Ηνωμένο Βασίλειο, του διαιτητή "I help you, make it easier for you...", με τον Κριστιάνο της Αριδαίας, που αφορμή τις διαμαρτυρίες των αντίπαλων ποδοσφαιριστών...


Μan of the match: ο σκόρερ των γηπεδούχων, Γιώργος Μπουτογιάννης, για το καθοριστικό γκολ που σημείωσε και για τη συνολική αμυντική του εμφάνιση, με σημαίνοντα ρόλο καθοδηγητή στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, δικαιούται τον τίτλο, μαζί με τον έγχρωμο Κριστιάνο των φιλοξενούμενων που μοιράζεται τον τίτλο, καθώς αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνων, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο 


Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com