Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ –ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στα πλαίσια της 4ης  Παγκόσμιας ημέρας Σχολικού Αθλητισμού τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 ο ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ –Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο Τριάθλου
ύστερα από πρόσκληση του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης πραγματοποίησε  παρουσίαση του αθλήματος στους μαθητές του..


Η παρουσίαση περιλάμβανε προβολή βίντεο, του εξοπλισμού που χρειάζεται και των μέτρων  ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνει ένας αθλητής για να ολοκληρώσει έναν αγώνα τριάθλου. 


Ιδιαίτερη εμφανή δόθηκε στην καθημερινή χρήση του ποδηλάτου στους δρόμους της πόλης και η τρήση κανόνων ασφαλείας. 


Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε  στις 9:30πμ -12:30μμ από τον πρόεδρο του ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ κο. Ιορδάνη Παπαδόπουλο την κα. Ουσταμπασίδου Σωτηρία και κο. Γιαννακόπουλο Ραφαήλ (μέλη και αθλητές του ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ), αλληλοεπιδρώντας με τα παιδιά με έναν διαδραστικό τρόπο ώστε να κατανοήσουν τη σημασία της Άθλησης και ειδικότερα του Τριάθλου (κολύμπι-ποδήλατο-τρέξιμο)και τη συμβολή αυτού στην ανάπτυξη της Αθλητικής Παιδείας και του Αθλητικού ιδεώδους.


Έπειτα στον προαύλιο χώρο του Μουσικού Σχολείου ακολούθησαν αθλητικές δραστηριότητες με εμπόδια και δεξιοτεχνίες με τη χρήση ποδηλάτου μετά από σχετική τεχνική ενημέρωση.


Τα παιδιά που συμμετείχαν έμειναν κατενθουσιασμένα και υπήρξε και η συμμετοχή των καθηγητών του Μουσικού Σχολείου όσον αφορά και  τις αθλητικές δραστηριότητες. 


Πιο συγκεκριμένα ο Κος Δημήτρης Τασούδης έκλεισε την αθλητική δράση με την συμμετοχή του στη δράση αυτή.



Τέλος ο Κος Κυριακού Δημήτρης διευθυντής του Μουσικού Σχολείου κάλεσε άπαντες για να γίνουν οι απονομές και οι κληρώσεις δώρων, τα ποια χορήγησαν ο Σύλλογός Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, καθώς και ο ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ 


 .Ευχαρίστησε την ομάδα του ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ καθώς και όλους τους καθηγητές και μαθητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη συνάντηση.