Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ο Κώστας Νικολαΐδης αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού, με τον Γιάννη Βλάχο να έχει συμβουλευτικό ρόλο

Δύο «στρατιώτες» του Αιγινιακού ανέλαβαν τέλη Ιανουαρίου τη δύσκολη αποστολή να πετύχουν με την ομάδα της βόρειας Πιερίας τον στόχο της
παραμονής. Το δίδυμο των Γιάννη Βλάχου, Κώστα Νικολαΐδη κατάφερε να οδηγήσει τους «κυανόλευκους» στην άνετη σωτηρία και η πρόθεση της διοίκησης για παραμονή αμφότερων ήταν δεδομένη.
Την Τρίτη (04/07) έγινε ραντεβού μεταξύ της ΠΑΕ και της τεχνικής ηγεσίας παρουσία του τεχνικού διευθυντή και εκπροσώπου των Γερμανών επενδυτών, Θωμά Σβαρνόπουλου, ώστε οι δύο πλευρές να συζητήσουν για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, εκφράστηκε η πρόθεση οι ρόλοι φέτος να αντιστραφούν, κάτι που δείχνει να αποδέχεται η ΠΑΕ. Ο Κώστας Νικολαΐδης, σύμφωνα με το πλάνο, θα έχει την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας, ενώ ο ρόλος του Γιάννη Βλάχου θα είναι συμβουλευτικός. Το συγκεκριμένο δίδυμο, άλλωστε, έχει την χημεία που απαιτείται και το έργο του έχει κριθεί επιτυχημένο.
Ο Βλάχος εκτός από τη φετινή σεζόν καθοδήγησε τον Αιγινιακό και την αγωνιστική περίοδο 2012-13 στη Γ' Εθνική, οπότε οι «κυανόλευκοι» προβιβάστηκαν. Την επόμενη σεζόν ο Νικολαΐδης ήταν στην κεφαλή του τεχνικού τιμ στη Football League και αυτή που ολοκληρώθηκε ο Βλάχος επανήλθε. Φέτος, λοιπόν, η πρόθεση Νικολαΐδη - Βλάχου είναι να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ο πρώτος. Τις προσεχείς ημέρες, όταν και θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία, αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις.