Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Δήμος Δέλτα - Έργα ηλεκτροφωτισμού στα γήπεδα Ν. Μαγνησίας και Ανατολικού

Την πραγματοποίηση ακόμα δύο έργων ηλεκτροφωτισμού ανοικτών γηπεδικών εγκαταστάσεων αποφάσισε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δέλτα, μετά την
ολοκλήρωση αντίστοιχου έργου στο γήπεδο του Καλοχωρίου.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν οι μελέτες για τα γήπεδα της Νέας Μαγνησίας και του Ανατολικού οι οποίες θα χρηματοδοτηθούν από τα ανταποδοτικά τέλη. Για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων τοποθετείται σύστημα αντικεραυνικής προστασίας.
Μετά το πέρας των συγκεκριμένων έργων, θα ακολουθήσουν ανάλογα έργα σε ανοιχτές γηπεδικές εγκαταστάσεις των Διαβατών και της Σίνδου.  
«Μέσα στις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης, εμείς ξεπερνάμε τα εμπόδια και κάνουμε έργο για τους πολίτες του Δήμου μας, είτε στην οδοποιία είτε στη σχολική στέγη είτε στην καθαριότητα είτε στη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο εντατικό ρυθμό και με την ίδια φιλοσοφία για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Κάνουμε πολλά, μπορούμε περισσότερα. Δε σταματάμε. Είμαστε εδώ, καθημερινά παρόντες, για κάθε κάτοικο του Δήμου μας» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος.