Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ο «Δον Καμίλο» επιστρέφει στο Πανόραμα - Εξαιρετική παράσταση από τον «Θεατρικό Όμιλο Δικηγόρων Θεσσαλονίκης»

Την εξαιρετική παράσταση «Δον Καμίλο» από τον «Θεατρικό Όμιλο Δικηγόρων Θεσσαλονίκης», που γνωρίζει εδώ και καιρό μεγάλη επιτυχία, παρουσιάζει ο
δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη τo Σάββατο 1 Απριλίου 2017 στις 8 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» του Πολιτιστικού Κέντρου στο Δημαρχείο Πανοράματος.
 

 Το έργο είναι σε σκηνοθεσία του Απόστολου Κανταρτζή, ενώ στην παράσταση εμφανίζονται οι ηθοποιοί-δικηγόροι: Χαρίτων Παπαδόπουλος , Απόστολος Κανταρτζής,  Δόμνα Μανιάτη,  Δημήτρης Πάλλας,  Ιπποκράτης Πάχτας,  Βάσω Σαπουντζόγλου,  Σοφία Ταγταλενίδου, Μάγδα Τζίκου – Στάμπου, Παντελής Τσιβελεκίδης.

 Εκτός από τη σκηνοθεσία  και  η μουσική επένδυση της παράστασης είναι του  Απόστολου Κανταρτζή, η επιμέλεια του σκηνικού και των κοστουμιών του Απόστολου Αποστολίδη, ο φωτισμός  από τον Στέλιο Παπαναστασίου  και στην ηχητική κάλυψη ο Κρίτων Κιουρτσής.

  Να σημειωθεί ότι ο «Δον Καμίλο» από τον «Θεατρικό Όμιλο Δικηγόρων Θεσσαλονίκης», ανεβαίνει για δεύτερη φορά στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο Κέντρο Πολιτισμού του δημαρχείου Πανοράματος. Πρώτη φορά ανέβηκε πέρυσι τον Μάιο σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη προκειμένου  να τιμηθεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή του.