Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση του Σωματείου Επαγγελματιών, Εμπόρων & Βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων

 Το Σωματείο Επαγγελματιών, Εμπόρων & Βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων θα ήθελε να ευχαριστήσει έναν προς έναν όλους όσους έδωσαν
το παρόν στην Συνάντηση που διοργάνωσε για τους Επαγγελματίες.


Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Επιμελητήριο Πιερίας για την συνδρομή του καθώς και τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού για την παραχώρηση του χώρου όπως και τους Δημοτικούς Υπαλλήλους για την άμεση ανταπόκριση τους.

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΚΕΚ Κακούρη, την Τράπεζα Πειραιώς και το ΚΕΠ Αιγινίου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μας βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση. Τέλος ευχαριστούμε και τον κύριο Τριανταφυλλίδη Λεωνίδα για την κάλυψη με βίντεο όλης της εκδήλωσης.
Μέσα από αυτήν την εποικοδομητική διαδικασία προέκυψαν σημαντικά θέματα για συζήτηση και τέθηκαν οι βάσεις για κάποιες σημαντικές εξελίξεις που θα βοηθήσουν την καθημερινότητα των Επαγγελματιών στις τραπεζικές τους συναλλαγές με το υποκατάστημα Αιγινίου της Τράπεζα Πειραιώς. Τέλος, η διεξαγωγή μαθημάτων για την χρήση του Η/Υ θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στον 'εκσυγχρονισμό' των Επαγγελματιών και γενικότερα στην μείωση του χρόνου και του κόστους που καταναλώνουν για διάφορες καθημερινές διαδικασίες.
Το Σωματείο θα σας ενημερώσει μέσα στις επόμενες μέρες για τα αποτελέσματα των ενεργειών μας.
Σας ευχαριστούμε ακόμα μια φορά όλους για την παρουσία σας.

Ευχαριστώ
Η Γραμματέας του Σωματείου
Καλλιόπη Χατζηγεωργίου