Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Πιστοποίηση των φωτιστικών ασφαλείας Easy Light από το Πολωνικό Ινστιτούτο CNBOP-PIB

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας ιδρύθηκε το 1979 και εδρεύει στην Μεθώνη Πιερίας, ενώ διατηρεί Υποκατάστημα στην Αθήνα. Παράγει καινοτόμα προϊόντα και πραγματοποιεί εξαγωγές σε 72 χώρες. Οι κύριες κατηγορίες των προϊόντων της είναι ο φωτισμός ασφαλείας, τα συστήματα πυρανίχνευσης και τα συστήματα συναγερμού. Οι κυριότεροι προορισμοί εξαγωγών είναι η Κεντρική Ευρώπη και οι Σκανδιναβικές χώρες, ενώ αυτή την περίοδο επένδυσε στην διείσδυση στην αγορά της Πολωνίας με την ίδρυση της Olympia Electronics Polska, που ιδρύθηκε στην Βαρσοβία τον Ιούνιο του 2016.

     Η ιδιαίτερη βαρύτητα που επιδεικνύει η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην ποιότητα απέδωσε ικανοποιητικά αποτελέσματα και σε Πολωνικό έδαφος με την απόκτηση του πιστοποιητικού από τον Πολωνικό Ινστιτούτο CNBOP-PIB για τα φωτιστικά ασφαλείας GR-310/30L/A, GR-312/30L/A, GR-310/15L/A, GR-312/15L/A, GR-312/LS/A, GR-1310/30L, GR-1312/30L, GR-1310/15L, GR-1312/30L της σειράς Easy Light. Τα φωτιστικά αυτά είναι εύκολα στην χρήση, έχουν LEDs και είναι συνεχούς / μη συνεχούς λειτουργίας 220 – 240V AC – 50/60Hz. H CNBOP-PIB είναι Επιστημονικό & Ερευνητικό κέντρο για την πυροπροστασία και ταυτόχρονα αποτελεί το Εθνικό ίδρυμα Ερευνών της Πολωνίας με αποστολή την διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας της χώρας, όσον αφορά την πυροπροστασία, τη διαχείριση κρίσεων, την πολιτική προστασία και την πολιτική άμυνα.

     Η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχοντας ως κύριο στόχο της να προμηθεύει τους πελάτες της με προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και με επίκεντρο την ασφάλεια και ταυτόχρονα την υγεία των πολιτών,  κατέχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και σε συνεργασία με έγκριτα ινστιτούτα πιστοποίησης της Ελλάδας και άλλων χωρών.


«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»