Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

"Νέα Εποχή για την Κατερίνη": Μήνυμα Νίκου Μακρίδη για 28η Οκτωβρίου

«Είμαστε Έλληνες και όσες δυσκολίες και να περάσουμε , πάντα θα βρίσκουμε δύναμη να σηκώνουμε το κεφάλι…»


Η 28Η Οκτωβρίου 1940 κατέχει ξεχωριστή θέση στην ένδοξη ιστορία μας, γι’ αυτό και κάθε χρόνο την γιορτάζουμε με υπερηφάνεια. 
Τιμούμε τη μνήμη των ηρώων του έπους του '40,  που με αξίες , ιδανικά και πίστη αγωνίστηκαν  με αυτοθυσία για ελευθερία και δημοκρατία.  Όλους εκείνους που κράτησαν άσβεστη τη φλόγα του ελληνικού μας έθνους.
Την παρακαταθήκη αυτού του αγώνα τους, έχουμε χρέος να κρατήσουμε με πίστη και να μην την αφήσουμε να λησμονηθεί.  Ως άξιοι απόγονοί τους οφείλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο πάθος και  αγάπη για την πατρίδα. Ας μείνουμε όλοι ενωμένοι για να αγωνιστούμε με πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.
Ας αγωνιστούμε  σήμερα για το δικό μας "ΟΧΙ", για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας και τη πατρίδα μας. Πιστεύω πως, η αποφασιστικότητα ενός λαού να υπερασπιστεί μέχρις εσχάτων την πατρίδα του, αποτελεί παράγοντα ανατροπής των σχεδίων υποδούλωσής του, ακόμη και με τη σημερινή μορφή.
Είναι ώρα να ξαναβρούμε αυτή την ελληνική ψυχή για να ξεπεράσουμε όλα εκείνα που απογοήτευσαν, πίκραναν και πλήγωσαν τον λαό μας.
Η αγάπη για την πατρίδα, έχει μεγαλύτερη ισχύ από οποιοδήποτε οπλικό σύστημα, μεγαλύτερη αξία από την όποια οικονομική δύναμη.
Είμαστε Έλληνες και όσες δυσκολίες και να περάσουμε , πάντα θα βρίσκουμε δύναμη να σηκώνουμε το κεφάλι και να αγωνιζόμαστε για την όποια ελευθερία μας.

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940.
Ζήτω το Έθνος

Με τιμή,
Μακρίδης Νίκος
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης
«Νέα Εποχή για την Κατερίνη»-
Δημοτικός Σύμβουλος