Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Οι νέοι αρχιμάγειρες (Young Chefs) από όλον τον κόσμο, στον Όλυμπο| Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόγραμμα επισκέψεων και πρόγραμμα εκδήλωσης στο Mediterranean Village Hotel & Spa

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ Young Chefs
16:00   Αναχώρηση των Young Chefs από τη Θεσσαλονίκη
17:15   Άφιξη στη Φάρμα Φωτιάδη στην Εξοχή. Παρουσίαση της ιστορίας του μαύρου χοίρου, επίσκεψη στα ζώα και στη γραμμή παραγωγής. Συνταγές, προτάσεις μαγειρέματος.
18:15   Αναχώρηση για την περιοχή της Καρίτσας – Γρίτσα Λιτοχώρου
18:45   Άφιξη στη βιομηχανία ZEUS KIWI. Παρουσίαση της εταιρείας και των φρούτων, επίσκεψη στη γραμμή παραγωγής
19:45   Αναχώρηση για ξενοδοχείο Mediterranean Village Hotel & Spa
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA
20:30-21:00     Άφιξη στο ξενοδοχείο- Παρουσίαση βίντεο για τον Όλυμπο
                        Χαιρετισμός της Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας
21:00-21:30     Γευστική δοκιμή τοπικών οίνων του Ολύμπου – Πιερίας, συνοδεία φρούτων της εταιρείας ZEUS και τυριών της εταιρείας ABASDRAS
Οι οινοποιοί – κτήματα που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι: Κτήμα Αδάμου, Κτήμα Κούρτη – Οινόβιον, Κτήμα Μυθικό Βουνό – Οικογένεια Γραμματόση, Κτήμα Χρυσοστόμου, Οινάμπελος Κολινδρού – Κτήμα Πιερία Ερατεινή, Οινοποιία Παπαγιαννούλη
                        Ζωντανή προβολή και παραγωγή του δείπνου που θα ακολουθήσει.
21:30-22:30     Δείπνο με βάση τον μαύρο χοίρο (ΦΑΡΜΑ ΦΩΤΙΑΔΗ), συνοδεία τοπικών κρασιών και άλλων προϊόντων της περιοχής (Ζυμαρικά από Δίκοκο σιτάρι της KOUKOS INN, Μύδια από την εταιρεία MEGA OSTRAKON)
22:30- 23:00    Αναμνηστικά, αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη

** Η εκδήλωση στο Mediterranean Village Hotel & Spa είναι ανοικτή για το κοινό με ώρα προσέλευσης 8:15 μ.μ.. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 25 €. Ο αριθμός των προσκλήσεων είναι περιορισμένος. Για κρατήσεις στο 2351064600 και στο 6980056462