Πρόγραμμα επισκέψεων και πρόγραμμα εκδήλωσης στο Mediterranean Village
Hotel & Spa
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ Young Chefs
16:00 Αναχώρηση των Young Chefs από τη Θεσσαλονίκη
17:15 Άφιξη στη Φάρμα Φωτιάδη στην Εξοχή.
Παρουσίαση της ιστορίας του μαύρου χοίρου, επίσκεψη στα ζώα και στη γραμμή
παραγωγής. Συνταγές, προτάσεις μαγειρέματος.
18:15 Αναχώρηση για την περιοχή της Καρίτσας –
Γρίτσα Λιτοχώρου
18:45 Άφιξη στη βιομηχανία ZEUS KIWI. Παρουσίαση
της εταιρείας και των φρούτων, επίσκεψη στη γραμμή παραγωγής
19:45 Αναχώρηση για ξενοδοχείο Mediterranean
Village Hotel & Spa
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ MEDITERRANEAN
VILLAGE HOTEL & SPA
20:30-21:00 Άφιξη στο ξενοδοχείο- Παρουσίαση βίντεο για
τον Όλυμπο
Χαιρετισμός της Προέδρου
της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας
21:00-21:30 Γευστική δοκιμή τοπικών οίνων του Ολύμπου –
Πιερίας, συνοδεία φρούτων της εταιρείας ZEUS και τυριών της εταιρείας ABASDRAS
Οι
οινοποιοί – κτήματα που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι: Κτήμα Αδάμου,
Κτήμα Κούρτη – Οινόβιον, Κτήμα Μυθικό Βουνό – Οικογένεια Γραμματόση, Κτήμα
Χρυσοστόμου, Οινάμπελος Κολινδρού – Κτήμα Πιερία Ερατεινή, Οινοποιία
Παπαγιαννούλη
Ζωντανή προβολή και
παραγωγή του δείπνου που θα ακολουθήσει.
21:30-22:30 Δείπνο με βάση τον μαύρο χοίρο (ΦΑΡΜΑ
ΦΩΤΙΑΔΗ), συνοδεία τοπικών κρασιών και άλλων προϊόντων της περιοχής
(Ζυμαρικά από Δίκοκο σιτάρι της KOUKOS INN, Μύδια από την εταιρεία MEGA
OSTRAKON)
22:30- 23:00 Αναμνηστικά, αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη
** Η εκδήλωση
στο Mediterranean Village Hotel & Spa είναι ανοικτή για το κοινό με ώρα
προσέλευσης 8:15 μ.μ.. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 25 €. Ο αριθμός των
προσκλήσεων είναι περιορισμένος. Για κρατήσεις στο 2351064600 και στο
6980056462