Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ευχαριστήριο Ξενοφώντα Μπαραλιάκου για την εκλογή του στο 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Ευχαριστώ θερμά τις φίλες και τους φίλους του νομού Πιερίας που με στήριξαν και με ψήφισαν ώστε να εκλεγώ σύνεδρος για το 10ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στις 22-24 Απριλίου 2016.

Η μαζική συμμετοχή των συμπολιτών μας στις εκλογές ανάδειξης των Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, των θεματικών τομεαρχών και στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ δηλώνει ξεκάθαρα ότι μόνο η ΝΔ είναι το κόμμα που μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση και στέλνει το μήνυμα για την ανάγκη άμεσης αλλαγής της κυβέρνησης.
Θα ήθελα να συγχαρώ τους νεοεκλεγέντες Πρόεδρους Δημοτικών Τοπικών οργανώσεων της ΝΔ, τον νέο πρόεδρο της ΝΕ ΟΝΝΕΔ, και τους προέδρους των Δημοτικών Τοπικών της ΟΝΝΕΔ και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο τους.
Θερμά συγχαρητήρια εκφράζω επίσης προς όλα τα μέλη των ΔΗΜΤΕ και τους υπεύθυνους των τομέων της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας που εκλέχθηκαν, τα νέα μέλη των τοπικών ΟΝΝΕΔ και όλους όσοι ήταν υποψήφιοι σε αυτήν την εκλογική διαδικασία, με τους οποίους θα είμαστε συνοδοιπόροι στην μεγάλη προσπάθεια για το καλό της περιοχής μας και της χώρας.
Οφείλουμε επίσης όλοι μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εφορευτικές επιτροπές, γιατί χωρίς τη συνδρομή αυτών των ανθρώπων, που εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν οι εν λόγω εκλογές.
Σε ό,τι, τέλος, με αφορά προσωπικά, διαβεβαιώνω όσους με ψήφισαν ότι θα τιμήσω την επιλογή τους. Δηλώνω δε προς όλους τους Νεοδημοκράτες της Πιερίας ότι, στο κρίσιμο για την πορεία της παράταξης αλλά και της χώρας μας συνέδριο, η ανάδειξη μου ως πρώτου σε ψήφους συνέδρου, μου δίνει μια επιπλέον δυνατότητα να εκφράσω τις θέσεις και τις επιθυμίες τους με σθένος και με κύρος.
Με τιμή
Ξενοφών Μπαραλιάκος