Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Ενημερωτική συζήτηση για το ελαιόλαδο στην Πιερία

 Πρόσκληση στην ενημερωτική συζήτηση για το ελαιόλαδο στην Πιερία
Η ομάδα ελαιοπαραγωγών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης της Ένωσης Παραγωγών Κάτω Αγιάννη Πιερίας, διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση με την υποστήριξη της Αντιπεριφερειάρχη
Πιερίας κας. Σοφίας Μαυρίδου, την Τετάρτη 09 Μαρτίου 2016 και ώρα 18.00 μ. μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (4ος όροφος28ης Οκτωβρίου 40).
Θέμα: Ενημέρωση – συζήτηση, οργάνωση για την καλύτερη προώθηση του παραγόμενου στην Πιερία ελαιολάδου.


Ομιλητές της εκδήλωσης :
1. Ο κος Πλιάτσικας Δημήτριος, Αντιπρόσωπος της Εταιρείας Q –check Πιστοποιημένη με το σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης AGRO 2.1 2. 2 Σύστημα Διαχείρισης Αγροτικής Παραγωγής.
«Οφέλη από την πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων –Ελαιολάδου- για τον παραγωγό και των καταναλωτή»
2. Ο κος Μπάμπης Φιλαδαρλής, MBA, DipM, mieX. Δ/νων Σύμβουλος της Global Greece, ειδικός στο διεθνές εμπόριο και στις εξαγωγές.
«Μέσα οργάνωσης και ανάπτυξης των εξαγωγών πιστοποιημένων αγροτικών προϊόντων –Ελαιολάδου- »
3. Ο κος Βασίλης Γκριμούλας, οργανωτής της πιστοποιημένης ομάδας ελαιοπαραγωγών ολοκληρωμένης διαχείρισης της ένωσης παραγωγών του συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας.
«Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ¨ΘΕΪΚΟ ΟΛΥΜΠΟΣ¨ σηματοδότηση μιας νέας εποχής για το Πιερικό ελαιόλαδο»
4. Ο κος Δημήτρης Ρουκάς M.Sc. Επιστημονικός Συνεργάτης της Π. Ε. Πιερίας.
«Προκλήσεις και προοπτικές για το πιστοποιημένο ολοκληρωμένης διαχείρισης ελαιόλαδου Πιερίας»
Η ομάδα ελαιοπαραγωγών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης της Ένωσης Παραγωγών Κάτω Αγιάννη Πιερίας προσκαλεί όλους τους ελαιοπαραγωγούς που ενδιαφέρονται για την παραγωγή πιστοποιημένου ελαιόλαδου, καθώς η ενημερωτική συζήτηση θα είναι ανοικτή.


Με εκτίμηση
Βασίλης Γκριμούλας, οργανωτής της πιστοποιημένης ομάδας ελαιοπαραγωγών ολοκληρωμένης διαχείρισης της ένωσης παραγωγών του συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας