Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Εξιχνιάστηκαν κλοπές από οικίες σε περιοχή της Πέλλας και της Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ένας 24χρονος ημεδαπός
Επιπλέον συνελήφθη και ένας 51χρονος για κατοχή εκατοντάδων ναρκωτικών
δισκίων, ο οποίος σε προγενέστερο χρόνο διέρρηξε οικία στη Θεσσαλονίκη
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, οδήγησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 24 και 51 ετών σε περιοχή της Πέλλας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα ο 24χρονος στις 18-03-2016 τα ξημερώματα, μπήκε παράνομα στο σπίτι ενός 36χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλας και σύμφωνα με τον παθόντα, αφού αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο διέφυγε.
Έπειτα από άμεση κινητοποίηση και επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε ο 24χρονος προχθές (19-03-2016) το βράδυ στην ίδια περιοχή και συνελήφθη.
Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος του παραπάνω αφαιρεθέν χρηματικού ποσού και το κινητό τηλέφωνο τα οποία και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους, καθώς και 74 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε άνευ ιατρικής συνταγής.
Επιπλέον, μαζί με τον 24χρονο βρισκόταν και ο 51χρονος όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει άνευ ιατρικής συνταγής 485 ναρκωτικά χάπια και συνελήφθη, ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους εισήλθε παράνομα στην οικία 38χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης απ’ όπου και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα.
Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.