Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Το Π.Α.ΜΕ. Πιερίας χαιρετίζει όλους όσους πήραν μέρος στην πιο μαζική απεργία, στην απεργιακή συγκέντρωση και την πορεία του Π.Α.ΜΕ., των τελευταίων χρόνων

 Η Γραμματεία του Π.Α.ΜΕ. Πιερίας χαιρετίζει όλους τους  εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους που
πήραν μέρος στην πιο μαζική  απεργία, στην απεργιακή συγκέντρωση και την πορεία του Π.Α.ΜΕ., των τελευταίων χρόνων! 



Η 4η Φλεβάρη δίνει ένα ηχηρό ράπισμα, μια αποστομωτική απάντηση στην κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στην Ε.Ε., στα κόμματα του κεφαλαίου που ψήφισαν  τα μνημόνια και υπηρετούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων, οτι αυτή η πολιτική δεν θα περάσει!



Στέλνει όμως και ένα ακόμα  μήνυμα! Το δυνάμωμα της κοινωνικής συμμαχίας   ενάντια στην πολιτική της Ε.Ε., στην  αστική τάξη, οτι οι εργαζόμενοι δε θα γίνουν δούλοι του 21ου αιώνα. 



Ετοιμαζόμαστε  για ακόμα πιο σκληρές αναμετρήσεις, πιο μεγάλους και πιο μαζικούς  αγώνες ώστε να μη φτάσουν  ποτέ  το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο λαιμητόμος και τα αλλά αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη βουλή. 



Η σημερινή(χθεσινή)  μεγαλειώδης συγκέντρωση και πορεία στέλνει ένα ακόμα μήνυμα. Βάζουμε  πλώρη  να πάρουμε πίσω ότι μας  έκλεψαν οι αστικές κυβερνήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα, ανοίγοντας το δρόμο για ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της οικονομίας και της εξουσίας.   

Γραφείο τύπου του Π.Α.ΜΕ. Πιερίας