Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Διαβεβαιώσεις για λύση του προβλήματός τους, πήραν οι κάτοικοι της Μεγάλης Γέφυρας Πιερίας από τον δήμαρχο και από τα ΕΛΤΑ

Επισκέφθηκε σήμερα 5/2/2016 και ώρα 10:30 αντιπροσωπεία του οικισμού Μεγάλης Γέφυρας τον δήμαρχο κύριο Λαγδάρη στο γραφείο του, μετά από επαναφορά στη
δημοσιότητα του προβλήματος με την διανομή της αλληλογραφίας και έλαβε την ξεκάθαρη και έμπρακτη διαβεβαίωση του δημάρχου για άμεση επίλυση του προβλήματος. 
Τα αποτελέσματά της θα φανούν πολύ σύντομα!
Ενέργειες τέτοιου είδους  από την σημερινή Δημοτική αρχή που επιλύουν χρόνια προβλήματα των δημοτών  την τιμούν και δημιουργούν σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των δημοτών και του δήμου.
Επίσης ο προϊστάμενος του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ Αιγινίου, που έχει την ευθύνη της διανομής, δέχθηκε την αντιπροσωπεία και αφού πείσθηκε για την ύπαρξη του προβλήματος με την κατάθεση, από την αντιπροσωπεία, αποδεικτικών στοιχείων, (μία τσάντα αλληλογραφία που ήταν αφημένη στο μπακάλικο από καιρό ενώ οι αποδέκτες το αγνοούσαν), υποσχέθηκε ότι του λοιπού δεν θα επιτρέψει να δημιουργηθεί πρόβλημα διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή διανομή της αλληλογραφίας στον οικισμό.
Η αντιπροσωπεία ευχαρίστησε τόσον τον κύριο Δήμαρχο όσον και τον προιστάμενο κύριο Πετρωτό πεπεισμένη ότι το πρόβλημα έληξε.

Οι κάτοικοι του οικισμού ευχαριστούν επίσης τα Κολινδρινά Μασλάτια για την συνδρομή τους μέσω του ιστολογίου τους!

ΦΡΙΞΟΣ