Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από την Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Οι υποκριτές, οι ψεύτες της συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μαζί με τη ΔΕΗ  έβαλαν  σε εφαρμογή
 τα σχέδια τους που είναι η διακοπή ρεύματος στα λαϊκά νοικοκυριά της Πιερίας. Η κυβέρνηση των  βιομηχάνων, της πλουτοκρατίας το Νοέμβριο διαλαλούσε  τη πραμάτεια του οτι δεν θα κόψουν το ρεύμα στις  λαϊκές οικογένειες  αλλά στις βίλες. Οι ψευτιές τους  δεν άργησαν να βγουν στη  φορά. Στην Πιερία  υπάρχουν πάνω από 1.000 αποφάσεις  διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά και σε μικρές επιχειρήσεις. Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα δύο  λαϊκές οικογένειες, μια μονογονεϊκη οικογένεια με 4 παιδιά όπου η μητέρα εργάζεται ως καθαρίστρια και αμείβεται με το αστρονομικό ποσό  των «400 ευρώ» και ο δήμος της  οφείλει δεδουλευμένα  από το Νοέμβριο, και μια οικογένεια επίσης με άνεργα παιδιά, με άνδρα  χειρουργημένο από  καρδιά και με μειωμένη την όραση του, ήταν τα θύματα  της πολιτικής των χορτάτων. Αυτών που κάνουν συσσίτια  και δίνουν συμβουλές  στις λαϊκές οικογένειες να κάνουν μαρμελάδες.. Μετά τη μαζική παρέμβαση της  Λαϊκής Επιτροπής, του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ και του Σ.Ι.Υ.Ν.Π. τους αναγκάσαμε να επανασυνδέσουν  το ρεύμα.
Εργαζόμενοι, Εργαζόμενες,  Συνταξιούχοι, Άνεργοι.
 Ένας είναι ο δρόμος για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια! Χρειάζεται γενικός ξεσηκωμός! Να πετάξουμε από τον σβέρκο μας τους ληστές έξω από τη  ΔΕΗ. Η  ενέργεια δεν είναι εμπόρευμα για να ασελγούν σε βάρος της λαϊκής οικογένειας τα κοράκια που τους ονομάζουν επιχειρηματίες. Η ΔΕΗ πρέπει να γίνει λαϊκή περιουσία για να μη ζει η λαϊκή οικογένεια μέσα στην ανασφάλεια.
Απαιτούμε να  πληρώσουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι, η αστική τάξη,  αυτοί που κρατούν τον πλούτο  που παράγει ο λαός στα χέρια τους.
Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει άλλη διακοπή ρεύματος σε λαϊκή οικογένεια! Τους προειδοποιούμε.. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους!
Καλούμε το λαό σε συσπείρωση..  Σε αντεπίθεση!.
Γραφείο τύπου Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης