Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης χαιρετίσει όλους τους κλάδους που θα συμμετέχουν στην απεργία

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης, στη συνεδρίαση της 20ης Γενάρη, κατά πλειοψηφία αποφάσισε να χαιρετίσει όλους τους κλάδους που θα συμμετέχουν στην
απεργιακή κινητοποίηση στις 4 Φλεβάρη, ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση για ψήφιση στη βουλή.
Συγκεκριμένα η πρόταση που διαμορφώθηκε έπειτα και από τις τοποθετήσεις των μελών του ΔΣ, είναι η εξής:
‘’Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξη μας στους απεργούς εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενους, εργαζόμενους, στη νέα γενιά, στον αγώνα των αγροτών και του καθενός  που μάχεται για να μη περάσουν τα σχέδια κυβέρνησης και Ε.Ε. που διαλύουν ότι απέμεινε από την κοινωνική ασφάλιση, και παλεύει για τη ζωή του και το αύριο των παιδιών του, ενάντια σε όλες τις κυβερνήσεις που έπληξαν ή θέλουν να πλήξουν την κοινωνία με μέτρα μεσαιωνικού χαρακτήρα’’.
Σημ. Μετά από λίγες ημέρες κατά πλειοψηφία, ξε-αποφάσισαν με πρόχειρη διαδικασία, παραβιάζοντας τη διαδικασία του οργάνου, (δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης), και ακύρωσαν την απόφαση της συνεδρίασης. Θα αναρωτηθεί κανείς… Μα γιατί? Οι γονείς των μαθητών δεν είναι εργαζόμενοι, αγρότες, συνταξιούχοι? Το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο αφορά άπαντες πλην των γονέων των μαθητών του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης?
Με εκτίμηση, Στέλλα Νικολάου,
μέλος της διοίκησης του Συλλόγου
Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης