Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη του Προέδρου του Olympus Marathon στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου: “Ως Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε τη μοναδική διοργάνωση του Olympus Marathon. Βούλησή μας είναι
να την αξιοποιήσουμε ως ιδανικό μοντέλο συνέργειας αθλητισμού, θεματικού τουρισμού και τοπικής αναπτυξιακής δράσης”

          Το πρωί της Παρασκευής, 4 Δεκεμβρίου 2015, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, υποδέχτηκε στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Olympus Marathon, κο Αριστείδη Νίκα και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και μέλος του Δ.Σ., κο Βασίλη Δήμου. Οι εκπρόσωποι του Olympus Marathon παρέδωσαν στην κα Μαυρίδου το συλλεκτικό λεύκωμα, το οποίο εκδόθηκε για τα 12 χρόνια του κορυφαίου αυτού αθλητικού γεγονότος (2004 – 2015), στο οποίο η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έχει την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να μετέχει στη διοργάνωση.
          Η Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον κο Νίκα για την πολυετή προσφορά του στο Olympus Marathon, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, “αποτελεί μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού που συνδέει το μύθο με την ιστορία, το παρελθόν με το παρόν υπό τη σκιά ενός παγκόσμιου μνημείου φυσικής ομορφιάς, του Ολύμπου”.
          Ο Πρόεδρος με τη σειρά του ευχαρίστησε την κα Μαυρίδου για την πολύτιμη συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στη διοργάνωση, επισημαίνοντας πως “μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια μπορούμε να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το γεγονός, ότι καταφέραμε με την εξαιρετική μας συνεργασία να εμφυσήσουμε την αγάπη για το Olympus Marathon στους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας του Ολύμπου, οι οποίοι πλέον έχουν αγκαλιάσει το γεγονός αποδεικνύοντάς το έμπρακτα και με την εθελοντική προσφορά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα”.

          Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ευχές για τη συνέχιση αυτής της αποδοτικής και καρποφόρας συνεργασίας, η οποία μόνο οφέλη μπορεί να έχει για την Πιερία, καθώς προάγει το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα, ενώ ταυτόχρονα καθιστά την περιοχή μας πόλο έλξης για τους απανταχού λάτρεις του αθλητισμού και της περιπέτειας με φόντο τον Όλυμπο.