Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Καταγγελία Πλακά για συγκάλυψη σκανδάλων μαμούθ στην Γ.Γ.Αθλητισμού‏ (απάντηση Ρακιντζή)

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά 
Δημοσιεύω σήμερα την πολύ πρόσφατη καταγγελία μου προς τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Κύριο Λέανδρο Ρακιντζή. Δημοσιεύω καί την πολύ σοβαρή καί άμεση απάντησή του προς εμένα καί τον ευχαριστώ θερμά δημοσίως.
Διαβάστε την προσεκτικά, λέει ότι «δεν συμφωνούν για την επιστροφή των αχρεωστήτως
ληφθέντων ποσών »!
Καί είναι όλοι αυτοί στις θέσεις τους καί τους πληρώνεις Έλληνά μου εσύ κι αυτοί τα παίρνουν κι από πάνω καί όλα αυτά τα έχουν στα χέρια τους εισαγγελείς ,τα έχει το ΣΔΟΕ τα έχει ο Προϊστάμενος εισαγγελέων διαφθοράς ,τα έχει ή εισαγγελέας διαφθοράς, τα έχει ή οικονομική αστυνομία,τα έχει το εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας…. Μόνο στο… φεγγάρι δεν τα έχω πάει…..καί στην Γ.Γ.Αθλητισμού  σφυρίζουν αδιάφορα καί καταδιώκουν εμένα…..ως πότε όμως;;
Τί τιμωρία τούς αρμόζει;; Πείτε μου…..
Η απάντηση Ρακιντζή, αγαπητοί μου αναγνώστες ,φωτογραφίζει τους πολιτικούς πού κάλυψαν καί συγκάλυψαν τα σκάνδαλα μαμούθ,στα οποία αναφέρομαι εγώ,γιατί τα συμφέροντα είναι τεράστια.
Την εποχή στην οποία αναφέρεται ο κύριος Ρακιντζής, Υπουργός Πολιτισμού ήταν ο κύριος Γερουλάνος καί Αθλητισμού ο κύριος Νικητιάδης.
Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού υπεύθυνος γιά τα πειθαρχικά ο κύριος Μπιτσαξής Παναγιώτης (δικηγόρος).
Εδώ στέκομαι καί λέω τα εξης:
Οι κύριοι Γερουλάνος καί Μπιταξής έκαναν ενέργειες να πάει στην δικαιοσύνη το τεράστιο σκάνδαλο Ορφανού.
Παράλληλα ο κύριος Μπιτσαξής αθώωνε τις δύο κυρίες με τα 7!!!!(επτά)πειθαρχικά παραπτώματα ενώ δεν περνάει πειθαρχικό τους 22 οικονομικούς υπολόγους.
Την ίδια στιγμή αγαπητοί αναγνώστες προσέξτε τί έκανε  ο κύριος Μπιτσαξής: Στέλνει σε εμένα κλήση σε απολογία ,Στέλνω το απολογητικό μου και με τιμωρεί με γραπτή επίπληξη,αμέσως κάνω ένσταση  με όλα τα αποδεικτικά μου στοιχεία καί ή ένσταση δεν εκδικάζεται ποτέ μέχρι σήμερα….ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ….
ΕΓΏ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!
Μετά λοιπόν τον αρμόδιο κύριο Μπιτσαξή για τα πειθαρχικά, πάμε στούς επόμενους πού συγκάλυψαν:
Υπουργός Αθλητισμού -Πολιτισμού Κων/νος Αρβανιτόπουλος,
Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος μοίραζε 500.000 ευρώ τον μήνα σε επιτροπές…
Υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος
Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, είχε το θράσος να παρέμβει στην τηλεόραση να μού κουνήσει το δάχτυλο εμένα…..
Καί ερχόμαστε στο  αριστερό σημερινό δίδυμο Κοντονή-Συναδινός….
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!
Κύριοι, Κοντονή καί Συναδινέ ή απάντηση Ρακιντζή αναφέρει ότι το πειθαρχικό παρακολουθείται από το ΣΕΕΔΔ(Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης),δηλαδή εξαρτάται αν θα τους περάσετε εσείς ή οχι τούς 22 πειθαρχικό μετά από τεσσεράμιση χρόνια!!!!!!(από το 2011,μέχρι σήμερα, παρακολουθείται το πειθαρχικό τους).
Θα πράξετε το καθήκον σας κύριοι;
Γιά να σας δούμε τώρα!
Ολοι αυτοί διαχρονικά αναγνώστες μου, κουκούλωσαν σκάνδαλα μαμούθ εκατομμυρίων καί βάλε ευρώ καί είναι υπεύθυνοι πού αυτή η δημόσια υπηρεσία είναι μέσα στην μπόχα καί στον βούρκο της παρανομίας καί της κατάχρησης.
Όταν οι εντός είναι σάπιοι,τί μπορεί να είναι οι εκτός σε ομοσπονδίες ,σωματεία,ΕΠΟ κ.λ.π ….Όμοιος ,ομοίω…..
Όλοι μαζί τα έφαγαν,όλοι μαζί τα συγκαλύπτουν,όλοι μαζί παρανομούν,όλοι μαζί σε κοροϊδεύουν Έλληνα καθημερινά καί σου ποδοπατούν την αξιοπρέπεια…..
Κύριε αναπληρωτά υπουργέ Δικαιοσύνης ,Δημήτρη Παπαγγελόπουλε,εδώ θα παρέμβετε;; ή μήπως είναι ανέγγιχτοι αυτοί,έχοντας άπαντες ασυλία εις τούς αιώνας των αιώνων;;
Γιατί….
«Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι εκτελεστές της θέλησης τού κράτους(όταν υπάρχει) καί υπηρετούν τον λαό• οφείλουν πίστη στο Σύνταγμα καί αφοσίωση στην Πατρίδα»!
(Άρθρο 103 παρ.1 Συντάγματος)
Εκτός ,αν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι γνωρίζουμε τους νόμους και το Σύνταγμα καί θέλουμε να τηρούνται, είμαστε ηλίθιοι;
Πείτε το δημοσίως, να το γνωρίζουμε κι εμείς, κι όσοι νέοι επιθυμούν να  υπηρετήσουν στο δημόσιο στο μέλλον, να ξέρουν ότι το σύστημα της διαφθοράς καί της διαπλοκής θριαμβεύει κι όχι το Σύνταγμα κι οι νόμοι.
Καί το ερώτημα έρχεται καί ξανάρχεται….ποιοί κυβερνούν αυτό τον τόπο;; Μαφιόζοι;;
Θεοδωροβία Πλακά.
Διαβάστε προσεκτικά:
Καταγγελία θεοδωροβίας Πλακά στον κύριο Λέανδρο Ρακιντζή .
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΑΝΑΦΟΡΑ
Της Θεοδωροβίας Πλακά του Κωνσταντίνου, οδός …
* * * * * * * * * *
Κύριε Γενικέ,
Διά της παρούσης καταγγελίας επιθυμώ να θέσω υπ’ όψιν σας τα κάτωθι προς άσκησιν των ελεγκτικών σας αρμοδιοτήτων.
Κατά το έτος 2010 εξεδόθη από το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, ύστερα από σχετική εντολή του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, πόρισμα με το οποίο διαπιστώνονται μισθολογικές υπερβάσεις, καθώς και άλλα σημαντικά πειθαρχικά παραπτώματα καθώς και ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα από υπαλλήλους υπηρετούντες στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και με το οποίο ζητήθηκε από τη ΓΓΑ η αποστολή συμπληρωματικών στοιχείων, που αφορούσαν τη διακρίβωση ποινικών και πειθαρχικών παραπτωμάτων από 22 οικονομικούς υπολόγους ισάριθμων Οργανωτικών Επιτροπών συνεστημένων στα πλαίσια της ΓΓΑ, καθώς και από την πλευρά των εκκαθαριστών μισθοδοσίας της ΓΓΑ κυριών Μάρθας Χαλβατζή και Μαρίας Χρυσοστομίδου. Ωστόσο, τα στοιχεία αυτά ουδέποτε δόθηκαν προς το Σώμα από τους αρμοδίους προς τούτο προϊσταμένους υπαλλήλους, με το προκλητικό αιτιολογικό ότι οι σχετικοί φάκελοι έχουν απολεσθεί και οι αρμόδιοι προς φύλαξη και αρχειοθέτησή τους υπάλληλοι έχουν συνταξιοδοτηθεί.
Συνεπεία τούτων, κατά το έτος 2011 εκδόθηκε νέο πόρισμα υπογεγραμμένο από τον Ελεγκτή Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κο Γεωργιάδη, διά του οποίου παραγγέλεται προς τους προϊσταμένους των ως άνω προσώπων, και συγκεκριμένα στους έκτοτε διατελέσαντες Γενικούς Γραμματείς Αθλητισμού, η άσκηση των νομίμων πειθαρχικών τους αρμοδιοτήτων σε βάρος των ως άνω προσώπων για όλες τις προαναφερθείσες πράξεις και παράλειψεις τους, αντιβαίνουσες στα κατά νόμον οριζόμενα.
Ωστόσο, και αυτή η παραγγελία δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Ακόμη και σήμερα, ουδεμία εξήγηση έχει παρασχεθεί, ουδεμία επιστροφή υπερβαλλόντων ποσών έχει επισυμβεί και ουδεμία πειθαρχική διαδικασία σε βάρος των υπολόγων προσώπων έχει κινηθεί.
Διά της παρούσης αιτούμαι όπως ελεγχθεί:
Ποιά πρόσωπα παρέβησαν τα νόμιμα καθήκοντα τους διά της παραλείψεως της ασκήσεως των πειθαρχικών τους αρμοδιοτήτων επί υπαλλήλων που υπέπεσαν
σε πειθαρχικά αδικήματα, επιφέροντας διά της παραλείψεως αυτής σοβαρό πλήγμα στο κύρος της υπηρεσίας, τα δημόσια οικονομικά, στο κοινό περί δικαίου αίσθημα και στο θεμελιώδες αίτημα διαφάνειας, λογοδοσίας και χρηστής διοικήσεως εκ μέρους των κρατικών αρχών.
Αθήνα, 09.11.2015
Η καταγγέλουσα

Απάντηση Ρακιντζή στη Θεοδωροβία Πλακά :

https://justiceforgreece.wordpress.com/