Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Αγώνας για τη στήριξη ερασιτέχνη τραυματία ποδοσφαιριστή. Με την συμμετοχή της ΕΠΣ Πιερίας

Την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου θα γίνει το φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων του Πιερικού με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.
Δυο ιστορικές ομάδες θα αναμετρηθούν σε φιλικό επίπεδο βετεράνων ποδοσφαιριστών και θα περάσουν με τη συμμετοχή τους το μήνυμα της αλληλοστήριξης και της βοήθειας σε κάθε ποδοσφαιριστή της περιοχής μας που έχει πραγματική ανάγκη στήριξης.
 
Την ποδοσφαιρική εκδήλωση στηρίζει ο πρώην πρόεδρος της ΑΕ Περίστασης Ρούλης Τσακίρης ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να βοηθήσει οικονομικά ποδοσφαιριστή ομάδας της περιοχής μας ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα ώς αντίπαλος της ΑΕΠ σε φετινή αναμέτρηση.
Έχουν κυκλοφορήσει λαχνοί ενίσχυσης για την ποδοσφαιρική αναμέτρηση και είναι καλό να ενισχύσουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι της περιοχής μας αφού πάνω απο όλα είναι ο άνθρωπος και μετά ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος σε ανάλογες περιπτώσεις (να μην τύχει ποτέ και σε κανέναν αθλητή) θα πρέπει να αισθάνεται ότι δεν είναι στη δοκιμασία του, μόνος!

Με την ενεργή συμμετοχή της ΕΠΣ Πιερίας
Η Ε.Π.Σ. Πιερίας συμμετέχοντας ενεργά στο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που οργανώνει η Α.Ε. Περίστασης και θα διεξαχθεί στις 23-11-2015, μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχοι ΠΙΕΡΙΚΟΥ – ΑΡΗ καλεί τα διοικητικά συμβούλια των ομάδων της δύναμής της, τους ποδοσφαιριστές και όλο το φίλαθλο κόσμο, να συμμετέχει ενεργά, αγοράζοντας εισιτήρια που διατίθενται από τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

                                         Για  το  Δ.Σ.
              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
          Δημήτριος Ελευθεριάδης          Κωνσταντίνος Πολυχρόνης