Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Την δεύτερη ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ για το έτος 2015 πραγματοποίησε  την Κυριακή 4 Οκτωβρίου ο συλλογός μας στην πολιτιστική του στέγη.

Η προσέλευση των εθελοντών από τις 9:00 έως τις 13:00 όπως ήταν προγραμματισμένη κρίθηκε απολύτως ικανοποιητική. Για άλλη μια φορά νέοι και νέες, φίλοι και μέλη έδωσαν και πάλι δυναμικό παρόν για τον συνάνθρωπο προσφέροντας λίγο αίμα. Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς όλους.


Ιδιαίτερη η παρουσία των μελών εθελοντών του ΒΕΝΙΑΜΙΝ οι οποίοι από αυτή την αιμοδοσία ενσωματώθηκαν στην τράπεζα αίματος της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ». Τους καλωσορίζουμε και τους ευχαριστούμε θερμά. Είμαστε όλοι  αισιόδοξοι πως η ένωση δυνάμεων σε αυτό το επίπεδο θα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα με ύψιστο αυτό της βοήθειας στο συνάνθρωπο.
Συγχαρητήρια σε όλους τους ακούραστους αλλά συνειδητούς εθελοντές αιμοδότες, ευχαριστίες στα στελέχη της αιμοδοτικής μονάδας του Γ. Ν. Ν. Κατερίνης για τη συνέπεια και την άψογη συνεργασία.
Η διοίκηση του συλλόγου πιστή εδώ και πολλά χρόνια στην υλοποίηση και υποστήριξη των αποφάσεών της όπως και της συγκεκριμένης δράσης, βεβαιώνει πως θα συνεχίζει να ενισχύει την τράπεζα αίματος αλλά και τη χρηστή διαχείριση της, ως καθήκον και υποχρέωση ως πράξη ανθρωπισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Ανανεώνουμε το επόμενο ραντεβού την άνοιξη του 2016.
Το Διοικητικό Συμβούλιο