Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Συνελήφθη 34χρονος για διάρρηξη και κλοπή από τροχόσπιτο στην Χαλκιδική

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που
ενέχονται σε παράνομες δραστηριότητες, αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, συνέλαβαν προχθές (21-10-2015) το απόγευμα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 34χρονο υπήκοο Αλβανίας για κλοπή.
Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε ότι προχθές το βράδυ (20-10-2015) σε περιοχή της Χαλκιδικής, διέρρηξε και αφαίρεσε από τροχόσπιτο 62χρονης ημεδαπής, διάφορα είδη και αντικείμενα, η αξία των οποία εκτιμάται στα 1.000 ευρώ, κατά δήλωση της παθούσας.
Επιπλέον από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι τον Αύγουστο του 2015 αφαίρεσε από 20χρονο ημεδαπό σε άλλη περιοχή της Χαλκιδικής, ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα ιδιοκτησίας του, εντοπίστηκαν τα παραπάνω κλοπιμαία και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, καθώς και διάφορα άλλα εργαλεία (ηλεκτρικά εργαλεία, ενισχυτής ήχου, φακοί, γάντια, κατσαβίδι κ.α.) τα οποία επίσης κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
Επίσης διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.