Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Μεγάλος Διαγωνισμός Υποτροφιών - Από τα Today's Delicious Stores - Todaylicious & τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ

Μεγάλος Διαγωνισμός Υποτροφιών
Από τα TodaysDeliciousStoresTodaylicious& τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ


Φέτος το καλοκαίρι ανανεώθηκε το ραντεβού της γεύσης με την εκπαίδευση αφού τα καταστήματα todaysdeliciousstores και todaylicious για δεύτερη φορά διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό υποτροφιών σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ!
O διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 26 Αυγούστου έως και τις 20 Σεπτεμβρίου και θα αναδείξει 57 τυχερούς οι οποίοι θα κερδίσουν υποτροφίες σπουδών συνολικής αξίας 77.150€, για το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, το MediterraneanCollege, το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΚΔΒΜ 1 και το CarierraBusiness&ComputingSchoolΚΔΒΜ 2, του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι επισκέπτονται τα 25 καταστήματα todaysdeliciousstores και τα 33 καταστήματα todaylicious σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Κατερίνη, Ιωάννινα, Σέρρες, Μουδανιά και Κομοτηνή, οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Οι διαγωνιζόμενοι,με κάθε αγορά τους θα παραλαμβάνουν το ειδικό κουπόνι συμμετοχής το οποίο και θα ρίχνουν στην αντίστοιχη κάλπη που υπάρχει σε κάθε κατάστημα.
Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, στις 19:00, στο κεντρικό κατάστημα todaylicious της Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 57, Λαδάδικα).

Οι υποτροφίες που θα κερδίσουν οι νικητές της μεγάλης κλήρωσης είναι:
·         2 ετήσιες υποτροφίες σπουδών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αξίας 4.100€ έκαστη
·         19 εξάμηνες υποτροφίες σπουδών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αξίας 2.050€ έκαστη
·         15 υποτροφίες σπουδών στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, αξίας 900€ έκαστη
·         15 υποτροφίες σπουδών στο CarierraBusiness&ComputingSchool, αξίας 1.000€ έκαστη
·         4 επιδοτήσεις διδάκτρων, αξίας 1.500€ έκαστη, για σπουδές στα  προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του MediterraneanCollege

Κερδισμένοι από τον μεγάλο διαγωνισμό υποτροφιών δεν βγαίνουν μόνο οι νικητές της κλήρωσης αλλά όλοι οι συμμετέχοντες, αφού ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ θα προσφέρει σε όλους όσους συμπληρώσουν το κουπόνι του διαγωνισμού 25% επιδότηση διδάκτρων για σπουδές σε οποιονδήποτε φορέα του.

Μη χάνεις στιγμή, πάρε μέρος και εσύ!

Περισσότερες πληροφορίες: