Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Τ.Ο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο της Πιερίας που στήριξε τον αγώνα μας και
να τον ενημερώσουμε ότι δεν είμαστε πλέον μέλη στην τοπική οργάνωση λόγω της διαγραφής μας μαζί με άλλους 15 από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  Τσακίρη Μιχάλη (Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου) που λειτούργησε εκδικητικά απέναντί μας επειδή στις εκλογές του Ιανουαρίου δεν βγάλαμε τον Χρυσομάλλη Νικόλαο (Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου) πρώτο σε σταυρούς.

Το πρώην πενταμελές και οι υποστηρικτές της Τ.Ο Πιερίας δεν συνηγορούμε στην καταφανέστατη αδικία που διαπράττουν βγάζοντας από το ψηφοδέλτιο τον πρώτο στην προτίμηση του κόσμου Γεώργιο Παπαδημητρίου με 4.250 σταυρούς που δημιούργησε τα γραφεία της Τ.Ο στην Κατερίνη και ήταν πάντα πρώτος στους αγώνες και να βάζουν πρώτο στην λίστα τον Χρυσομάλλη με 1.520 σταυρούς που εμφανίστηκε πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου μια φορά στα τρία χρόνια στα γραφεία της Κατερίνης και προσπαθεί να κάνει, όπως λέει και η παροιμία, με ξένα κόλυβα κηδεία. 

Ο λαός της Πιερίας δεν είναι υποχείριο κανενός και μπορεί να διαλέγει μόνος του το ποιος θα τον εκπροσωπεί. Παλαιοκομματικές πρακτικές βορειοκορεατικού τύπου σε διαγράφω άρα δεν υπάρχεις άλλο, να τις ξεχάσουν κάποιοι εξυπνάκηδες. Εδώ δεν περνάνε αυτά και θα πάρουν ένα ηχηρό μήνυμα από την Πιερία.