Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Κοινή ενημερωτική δράση Τ.Ο. Πιερίας και Τ.Ο. Ημαθίας στο πανηγύρι Αιγινίου

Μαζική ενημερωτική δράση στο πανηγύρι του Αιγινίου από την Χρυσή Αυγή την Κυριακή
13 Σεπτεμβρίου. Κλιμάκια από τις Τοπικές Οργανώσεις δύο όμορων νομών, της Ημαθίας και της Πιερίας, ενώθηκαν για να ενημερώσουν τους πολίτες στο πανηγύρι του Αιγινίου.
Με ενθουσιασμό και ζήλο δεκάδες συναγωνιστές μοίρασαν ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στα αγροτικά θέματα καθώς και το εθνικό πρόγραμμα για έξοδο από την κρίση.
Αρχικά στην είσοδο του πανηγυριού και αργότερα παντού μέσα μοιράστηκαν χιλιάδες φυλλάδια και εφημερίδες του κινήματος, ενώ η όλη δράση διήρκεσε περίπου τρεις ώρες. Ανάμεσα στους δεκάδες συναγωνιστές ήταν και όλοι οι υποψήφιοι των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής στην Ημαθία και στην Πιερία.
Ο κόσμος με ενδιαφέρον και πολλές φορές με μεγάλη χαρά συναντούσε τα παιδιά της Χρυσής Αυγής και έπαιρνε ενημερωτικό υλικό αλλά και απαντήσεις στις ερωτήσεις που έθεταν.
Το συμπέρασμα ήταν κοινό σε όλους, ότι η τελευταία ελπίδα της Ελλάδος είναι η Χρυσή Αυγή, και ότι είναι η μόνη ανεξάρτητη και ανεπηρέαστη πολιτική δύναμη στην χώρας. Η μόνη δύναμη που εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό και όχι τους μεγαλοεργολάβους, μεγαλοεκδότες και τα πολιτικά τζάκια. Χρυσή Αυγή για να ξεβρομίσει η αγαπημένη μας πατρίδα. 
 

http://www.xathess.gr/