Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Εκδήλωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ του Γ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη

 Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ του Γ. Παπανδρέου δεν συμμετέχει σ' αυτές τις
εκλογές, επειδή αρνηθήκαμε να ζητήσουμε χρηματοδότηση από το οικονομικό κατεστημένο της πατρίδας μας.


Δεν διαλυόμαστε, όπως πολλοί θα το ήθελαν. Παραμένουμε φυσικά ως κόμμα και αμέσως μετά τις εκλογές, ανασυντασσόμαστε οργανωτικά, οργανώνουμε την 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στη Θεσσαλονίκη και πάμε για το Συνέδριο μας, για να συνεχίσουμε τις προοδευτικές μας παρεμβάσεις στα πολιτικά μας πράγματα. Το έχει ανάγκη η χώρα και ο λαός μας.
 

Χθες στη Θεσσαλονίκη σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Κινήματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Παρουσία του συντρόφου Φ. Πετσάλνικου και του συντρόφου Γ. Πεταλωτή. 


Επίσης παρευρέθηκαν πολλά στελέχη του Κινήματος από τους νομούς Κιλκίς, Πιερίας, Σερρών, Πέλλας, Ημαθίας, Χαλκιδικής, Καστοριάς, Καβάλας και Γρεβενών,  αλλά και από το Μόντρεαλ Καναδά. Παρών έδωσε και η νεολαία του Κινήματος από την Αθήνα. Πιστεύω ότι λύθηκαν οι απορίες και ξεκαθαρίστηκαν πράγματα. 


Προχωράμε δυναμικά και με αποφασιστικότητα ώστε στην επόμενη εκλογική διαδικασία να είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε ΕΜΕΙΣ στους πολίτες τι να ψηφίσουν. Το όραμα και η ελπίδα δεν θα σβήσουν.