Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΣΤΗ ΜΥΣΤΡΙΔΗ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ:

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΣΤΗ ΜΥΣΤΡΙΔΗ:
«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ».
«Όλοι μαζί από σήμερα, αλλάζουμε σελίδα και προχωράμε μπροστά».
Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, σηματοδοτούν τη νέα πορεία της χώρας. Η επόμενη μέρα, βρίσκει τους Έλληνες πολίτες, να επιλέγουν το νέο και να «τιμωρούν» το παλιό, που οδήγησε στη σημερινή κρίση.
Για τους ΑΝΕΛ, είναι ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία από την ημέρα της ίδρυσης καθώς έχοντας απέναντι ολόκληρο το σύστημα, Κανάλια και δημοσκόπους, άντεξαν, διαψεύδοντας για 6η φορά τις Κασσάνδρες και συνεχίζουν την πορεία τους, στη νέα συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πάνος Καμμένος και Αλέξης Τσίπρας, επισφραγίζουν όχι μόνο τη συνεργασία τους, στην κυβέρνηση αλλά κυρίως με τα νέα ήθη και τις νέες αξίες που έχει ανάγκη ο τόπος στην πολιτική σκηνή, επισφραγίζουν έμπρακτα την εθνική συμφιλίωση, τη συνεργασία, τη σύνθεση, με κοινό παρανομαστή τους πολίτες και την πατρίδα.
Όλοι μαζί από σήμερα, αλλάζουμε σελίδα και προχωράμε μπροστά, μαζί στο δύσκολο και ανηφορικό δρόμο για την έξοδο σε 3 χρόνια από τα μνημόνια.
Ευχαριστώ προσωπικά όλους όσους τίμησαν το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ Πιερίας, στο οποίο είχα την τιμή και τη χαρά να συμμετέχω.
Πιο ώριμοι από ποτέ, πιο αποφασισμένοι, θα δώσουμε τη μάχη για την Πιερία που αγαπάμε, για την Ελλάδα, της νέας εποχής.
Τέλος καλώ τους νέους και τις νέες, να πυκνώσουν τις τάξεις των ΑΝΕΛ, να ενώσουμε τις δυνάμεις και ως φορείς αλλαγής με ενθουσιασμό και φρέσκες ιδέες, να αγωνιστούμε όλοι μαζί, να αλλάξουμε τον τόπο.
Οι ΑΝΕΛ άντεξαν στον πόλεμο, θα αντέξουν και στο χρόνο και με σκληρή δουλειά, πίστη στα ιδανικά μας και θα αποδείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της νέας εποχής.
Συγχαρητήρια σε όλους για τον ωραίο και δύσκολο αγώνα σ΄ αυτή την εκλογική αναμέτρηση, την πίστη και την αφοσίωση στην ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΛ και τον πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο.
ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ
Υποψήφιος βουλευτής ΑΝΕΛ Πιερίας
Υπεύθυνος Τομέα Υγείας Σ.Ε