Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή της Χρυσής Αυγής - Ν.Ε. Πιερίας

Εν μέσω κλίματος τρομοκρατίας, αποκλεισμού από τα Μ.Μ.Ε. και λάσπης που εκτοξευόταν από τους ανθρώπους του συστήματος και τα συστημικά κόμματα, η Χρυσή Αυγή
κατόρθωσε να σταθεί όρθια στο νομό μας και να αυξήσει τα εκλογικά της ποσοστά. Μάλιστα στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού έφτασε στο αξιοσημείωτο 8,5% και σε όλο το νομό Πιερίας 7,44% δηλαδή πάνω από το μέσο πανελλήνιο όρο στην επικράτεια.
Ευχαριστούμε θερμά τις Ελληνίδες και τους Έλληνες του νομού, όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά, που έκλεισαν τα αυτιά τους στις σειρήνες της τρομοκρατίας και της λασπολογίας και μας τίμησαν με την ψήφο τους, αναδεικνύοντάς μας για άλλη μία φορά τρίτη πολιτική δύναμη στο νομό Πιερίας, με διαφορά από τους υπολοίπους.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πιερίας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον αγώνα της και μετά τις εκλογές για την ΕΛΛΑΔΑ ενάντια στα εθνοκτόνα μνημόνια, με κεντρικό σύνθημα Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σας περιμένουμε όλους στα γραφεία μας στην οδό Δραγούμη 1 και Ειρήνης, 2ο όροφος, κάθε Δευτέρα από τις 7.00 μμ ως τις 10.00 μμ όπου και πραγματοποιούνται ομιλίες για εθνικά, ιστορικά, πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 697 1749345 και e-mail pieria@xryshaygh.com