Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ (Θέμα ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
Οι ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ μετά από σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής στα γραφεία του κινήματος επί της οδού Δημάδη 5 στην Κατερίνη, με θέμα "ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ", όπου τοποθετήθηκαν όλα τα μέλη της και εκφράζοντας τις απόψεις τους αποφάσισαν την εξής ανακοίνωση:

- Τον ευχαριστούμε θερμά που συμπορεύτηκε μαζί μας έως και τα μέσα Αυγούστου 2015 γιατί μετά και με απόφαση δική του την οποία δημοσιοποίησε σε όλα τα μέσα, αποχώρησε διαφωνώντας με τις θέσεις του κινήματος, κάτι που είναι δικαίωμά του.
- Θα έπρεπε να έχει το θάρρος όμως και όχι το θράσος να πει τα πράγματα με το όνομα τους και όχι παραπλανώντας τους πολίτες με ψευδείς τοποθετήσεις και ασύστολα ψέματα. Όταν κάποιος θέτει τον εαυτό του εκτός κόμματος, εκτός ψηφοδελτίου, πως έχει το θράσος και ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ τον πρόεδρο ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ παρουσία μαρτύρων να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια; Πως έχει το θράσος όταν ξέρει ότι πανελλαδικά και με σύμφωνη γνώμη του κινήματος τα των νομών τα διαχειρίζονται οι Συντονιστικές Επιτροπές σε συνεργασία με το κίνημα και παρουσιάζεται στον πρόεδρο για το συγκεκριμένο θέμα αγνοώντας παντελώς την Εννεαμελή Συντονιστική Επιτροπή Νομού ΠΙΕΡΙΑΣ
- Πώς έχει το θράσος να λέει ότι  ΑΝΕΛ είναι αυτός και όχι ο πρόεδρος ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ; Αυτό δείχνει έλλειψη αυτογνωσίας.
- Πώς όταν έχει κάνει κάποιος μόνος του οικειοθελή αποχώρηση από την εργασία του στην Δίον τηλεόραση λέει ότι τον απολύσανε;
- Πως όταν διέδιδε σε όλους τους πολίτες ότι θα μπει στο ψηφοδέλτιο της ΛΑ.Ε μετά τον κ. Ζάννα αλλά επειδή του προτείνανε την τελευταία τιμητική θέση ως δώρο συμμετοχής και δεν την αποδέχθηκε ήθελε να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ;
- Και επιτέλους βγες και πες την αλήθεια στον κόσμο γιατί εμείς είχαμε το θάρρος και την ευγένεια να ευχαριστήσουμε κάποιον που πρόσφερε στο κίνημα ενώ εσύ δε το νοιώθεις γιατί απλά είσαι ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ. Γιατί όπως έχει πει ο Αϊνστάιν και όχι εμείς << O άνθρωπος ζει και αναπνέει ελεύθερος, όταν βγει από την φυλακή του εγώ του>>.
- Και επιτέλους βγες και δείξε λίγο αξιοπρέπεια και μην γίνεσαι δούλος της αναξιοπρέπειας γιατί αυτήν ερωτεύτηκες.
ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ήταν ο κ. Δαμαβολίτης (βουλευτής Κρήτης) που όντας ενεργός βουλευτής όταν διαφώνησε με τους ΑΝΕΛ και τον πρόεδρο, παρέδωσε ως όφειλε την έδρα του και την βουλευτική του ταυτότητα, γύρισε στην καθημερινότητα του ευχαριστώντας την οικογένεια των ΑΝΕΛ για την μέχρι συνεργασία τους και δεν εκστόμισε αχαριστία και κομπλεξισμό και ούτε βγήκε στα Μ.Μ.Ε να λέει ασυναρτησίες και να βγάλει κακίες.
-Στην αντίπερα όχθη η αναξιοπρέπεια που εκπροσωπείς με ψεύδη, αχαριστία, ως πρώην βουλευτής Εικοσιτετραώρων, που επιδίωκες να στο θυμίζουν και να σε αποκαλούν όλοι, σου πάει γάντι και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο.
-Πάντως και για να γνωρίζουν όλοι οι Πιεριείς είναι η πρώτη και τελευταία φορά που εκφράζουμε άποψη περί του θέματος και ΟΣΟ μα ΟΣΟ και να μας προκαλέσεις  ή σπείρεις ψευδείς ειδήσεις εμείς δεν θα ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ!
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ