Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ Α' ΒΑΘΜΙΑ, Β'ΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΤΕΛ

  ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Συναντήσεις με τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Α’ βάθμιας και Β΄ βάθμιας
Εκπαίδευσης Πιερίας είχαν το πρωί της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου 2015 οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινά την Παρασκευή. 


Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν με τους διευθυντές της Α΄βάθμιας  κ. Νίκο Κραγιόπουλο και Β' βάθμιας κ. Γιάννη Καζταρίδη ήταν οι επιπτώσεις στην Παιδεία των capital controls καθώς ακόμη και σήμερα δεν είναι δυνατή, όπως επεσήμανε ο κ. Κραγιόπουλος, η κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων και της Διεύθυνσης λόγω του περιορισμού των τραπεζών. 


Επιπλέον συζητήθηκε το πρωτοφανές φαινόμενο να βρισκόμαστε στην έναρξη της σχολικής περιόδου και αναπληρωτές-ωρομίσθιοι να καλούνται για δεύτερη φορά να υποβάλουν αιτήσεις ύστερα από την ανάκληση της σχετικής υπουργικής απόφασης της προηγούμενης κυβέρνησης. 


 Ακόμη οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ επισκέφθηκαν το Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων της Δι. Δε Πιερίας όπου είχαν συνάντηση με την υπεύθυνη του Γραφείου κ. Μιράντα Παππά καθώς και τον Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του θεσμού “Ολύμπια εν Δίω” κ. Θανάση Μπίντα. Οι δύο πλευρές συνομολόγησαν την ανάγκη να ενδυναμωθεί και να στηριχθεί ακόμη περισσότερο αυτός ο θεσμός που αγκαλιάστηκε από όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και δίνει μία άλλη διάσταση στην εκπαιδευτική διαδικασία. 


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ 
Η αύξηση 23% του ΦΠΑ στις μεταφορές που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του εισιτηρίου στα λεωφορεία βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας κ. Κυριάκο Καραβέργο.


ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ