Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

Οργάνωση, Πλούσιες παροχές και «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο τρίπτυχο της φετινής διοργάνωσης
 ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ  ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

Η αθρόα προσέλευση σε έναν απαιτητικό αγώνα δρόμου, η οργάνωση, το υψηλό επίπεδο παροχών προς τους συμμετέχοντες και η ευγενής άμιλλα όλων όσοι βρεθούν στην γραμμή της εκκίνησης αναμένεται να είναι φέτος, ορισμένα μόνο από τα στοιχεία, που παραδοσιακά συνθέτουν την ταυτότητα του Υψηλάντειου Αγώνα 2015, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου  και ώρα 11:30 π.μ. στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας.
Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Νέας Τραπεζούντας Πιερίας "Αλέξανδρος Υψηλάντης", ενώ ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ”.
Οι αθλητές θα διανύσουν μία πανέμορφη διαδρομή 10.000 μέτρων (τρέξιμο αγωνιστικού χαρακτήρα) & 4.500 μέτρων (περπάτημα μη αγωνιστικού χαρακτήρα).
Πλούσιες παροχές προς τους συμμετέχοντες
Χρονομέτρηση (όχι ηλεκτρονική), αθλητικό σακίδιο και καπελάκι με το λογότυπο της διοργάνωσης, μπάρα δημητριακών καρπών, φρούτα, ατομικό φιαλίδιο κρασιού, ατομικό ποντιακό γεύμα, πρωτότυπο μετάλλιο, αναμνηστικό δίπλωμα είναι ορισμένες από τις πλούσιες παροχές προς τους συμμετέχοντες.
Παράλληλα, στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης του αγώνα δρόμου θα δοθούν ειδικά έπαθλα - αναμνηστικά της επιτυχίας τους, ενώ θα βραβευθεί σε ειδική απονομή ο γηραιότερος/ -η συμμετέχων/ουσα στον αγώνα δρόμου.
Παραδοσιακά,  ο αθλητής που θα περάσει τελευταίος το νήμα του τερματισμού, θα παραλάβει το μετάλλιο του, από τον νικητή του αγώνα κάνοντας πράξη το «ευ αγωνίζεσθαι» και στέλνοντας το μήνυμα ότι «στην άθληση όλοι είμαστε το ίδιο νικητές». Όπως έχει καθιερωθεί, στον επίλογο της ξεχωριστής αυτής αθλητικής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό ποντιακό γλέντι, για όσους επιθυμούν να επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες!!!
Ως τελευταία ημέρα υποβολής δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η Τετάρτη  09 Σεπτεμβρίου 2015. Ωστόσο, περιορισμένη κατάθεση δηλώσεων συμμετοχής θα μπορεί να πραγματοποιηθεί και κατά την ημέρα του αγώνα, αφού πρώτα η οργανωτική επιτροπή εξετάσει τις ακυρώσεις που τυχόν προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση οι συμμετοχές δεν θα ξεπεράσουν τις 200.  Για αυτό σπεύσατε και δηλώστε συμμετοχή με email στο ipsilantios@gmail.com ή με αποστολή fax στο 2351091291.

Για αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 6974320831 (Γρηγοριάδης Δημήτρης) και 6937054415 (Παραδεισόπουλος Βασίλης). Επίσης,  για τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνεχής ενημέρωση υπάρχει εδώ :https://www.facebook.com/ipsilantios?ref=hl .