Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους επιτυχόντες των σχολών των Ανωτάτων
και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων της χώρας για την επιτυχία τους που αποτελεί την δικαίωση κόπων πολλών ετών των ίδιων, των γονέων αλλά και των καθηγητών τους.

Σε μια εποχή που η γνώση αποτελεί το σημαντικότερο εφόδιο για να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις δεν πρέπει να ξεχνούμε πως πάνω από όλα αποτελεί το κυριότερο μέσο ολοκλήρωσης του ανθρώπου.

Η επιδίωξη της γνώσης και της δεξιότητας είναι εφόδια που θα αποτελέσουν τα απαιτούμενα εχέγγυα στο μέλλον για να τους εξασφαλίσουν τα υλικά και πνευματικά αγαθά σε μια ιδιαίτερα σκληρή μάχη που όλοι μαζί έδωσαν.

Σε αυτή την δημιουργική περίοδο της ζωής τους είναι σίγουρο πως πέρα από την αγάπη και την συμπαράσταση της οικογένειας τους τα συνοδεύουν και οι ειλικρινείς ευχές όλων μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή φοιτητική ζωή και στα παιδιά μας που δεν τα κατάφεραν τους δηλώνουμε ότι είμαστε δίπλα τους να τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο, γιατί πολύ απλά τίποτα δεν τελειώνει με μία επιτυχία ή μία αποτυχία. Αντίθετα η ενήλικη ζωή τους μόλις ξεκίνησε και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για όλους είναι πολλές.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά για την πραγμάτωση των προσδοκιών τους.

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ