Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Συνεχίζουν μαζί ο Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» & ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ!

Συνεχίζουν μαζί ο Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» &ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ!
…γιατί ο Αθλητισμός είναι θέμα παιδείας!


Στο πλαίσιο της πολύ επιτυχημένης διεξαγωγής του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», η διοργανώτρια αρχή και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προχώρησαν στην ανανέωση και ενδυνάμωση της αποκλειστικής συνεργασίας τους για τις επόμενες διοργανώσεις.
Αδιαμφισβήτητα,  ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», θεωρήθηκε ο πλέον επιτυχημένος όλων, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για ένα θεσμό με μοναδικά χαρακτηριστικά, μια γιορτή για όλους ανεξαιρέτως, που μεγαλώνει κάθε χρόνο και αποτελεί το σπουδαιότερο γεγονός της χρονιάς για τη Βόρεια Ελλάδα.
Στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας, συμφωνήθηκε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ να είναι αποκλειστικός υποστηρικτής εκπαίδευσης για την διοργάνωση του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2015 και του 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2016.
Οι δύο αυτές μεγάλες διοργανώσεις, αναγνωρίζονται επισήμως από την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων δρόμων «AIMS», εντάσσεται ανελλιπώςστο ετήσιο επίσημο διεθνές καλεντάρι του, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού «ΕΑΑ», την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου «IAAF», καθώς και από την Εθνική Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού «Σ.Ε.Γ.Α.Σ». Παράλληλα υποστηρίζει και υποστηρίζεται από 46 ιδρύματα κοινωνικής προσφοράς, από όλους τους επίσημους πολιτειακούς θεσμικούς φορείς και  πλήθος εθελοντικών φορέων, καθώς επίσης τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.
Η ανανέωση της συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του κυρίου Δρόσου Χριστόπουλου, Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» & του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης και του κυρίου Άκη Βαλογιάννη, Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.
Η εμπιστοσύνη που έχουν δείξει η διοργανωτές του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» και του ΝυχτερινούΗμιμαραθωνίου, με την ανανέωση της συνεργασίαςτης κορυφαίας αυτής συμμαχίας, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, ο οποίος από την ίδρυση του στέκεται αρωγός σε δράσεις και διοργανώσεις, οι οποίες έχουν ως στόχο την προάσπιση των αξιών της εκπαίδευσης και του αθλητισμού

Η εκπαίδευση είναι ένας Μαραθώνιος… αρκεί να τρέξεις στη σωστή κατεύθυνση!

Info:
Γραφείο Μαραθωνίου, Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ,Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

*Λεζάντα: Από αριστερά ο κ. Δρόσος Χριστόπουλος Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» & του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης και ο κ. Άκης Βαλογιάννης, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ