Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Βράβευση δυο αθλητών – υπαλλήλων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 Δυο διακριθέντες αθλητές, υπαλλήλους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βράβευσαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Σοφία Μαυρίδου και η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Πρόκειται για τον Αλέξη Αλβανό και τον Δημήτρη Μάγγο, τους οποίους ο κ. Τζιτζικώστας συνεχάρη για τις επιτυχίες τους, απονέμοντας τα αναμνηστικά βραβεία.

Ο Αλέξης Αλβανός είναι Ολυμπιονίκης στο χάντμπολ με την Εθνική Ελλάδας και ένας από τους υψηλού επιπέδου αθλητές της χώρας στο συγκεκριμένο άθλημα. Φέτος αναδείχτηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας με την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Εργάζεται στη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


 Ο Δημήτρης Μάγγος είναι άτομο με αναπηρία, μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου, που κατέκτησε φέτος το Champions League στην Αττάλεια Τουρκίας. Εργάζεται στη Διεύθυνση Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.