Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Η εταιρεία POLIS HAMMAM στηρίζει τo Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η MΕΛΙΣΣΑ»

 Η εταιρεία Polis Hammam έμπρακτα στηρίζει το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα» με τη χορηγία της στην φιλανθρωπική εκδήλωση "Spring into Summer" Fashion Show 2015 που
πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Τετάρτη 20 Μαίου 2015.
Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου και οι παρευρισκόμενοι είχαν τη ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα λαμπερό fashion show, να ανακαλύψουν τη φετινή μόδα και τις τάσεις της καλοκαιρινής σεζόν. Η εκδήλωση ενθουσίασε όλους τους λαμπερούς καλεσμένους.
Την όμορφη βραδιά παρουσίασε η κα Ειρήνη Συράκα η οποία καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες και στη συνέχεια η Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ορφανοτροφείου Μέλισσα ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς για την υποστήριξή τους.
Μετά την ολοκλήρωσης της επίδειξης, ακολούθησε δεξίωση γεμάτη με μουσική από τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες Ραχήλ και Γιάννη Κυρατσό.  
Λίγα λόγια για το Polis Hammam: Με σεβασμό στην παράδοση του αυθεντικού Τουρκικού Χαμάμ, δημιουργήθηκε ένα Boutique Hammam στη Θεσσαλονίκη, που σε ταξιδεύει στο χτες, αλλά ταυτόχρονα είναι προσαρμοσμένο σε όλες τις παροχές και τις ανέσεις του σήμερα.
Στο Polis Hammam, η περιποίηση του σώματος και η ψυχική ξεκούραση είναι πάντα προτεραιότητα, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, τον επαγγελματισμό και την απαράμιλλη αίσθηση φιλοξενίας.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο χώρο μας και να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας.