Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ



Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν χθες στο Σωματείο Επαγγελματιών, Εμπόρων & Βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων. Τα μέλη του Συλλόγου προσήλθαν από το πρωί στην κεντρική πλατεία του Αιγινίου και στο σπιτάκι του Σωματείου προκειμένου να εκλέξουν τη νέα διοίκηση. Συνολικά ψήφισαν 92 μέλη και τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
67
ΤΕΡΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
64
ΛΑΝΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
59
ΤΕΡΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
53
ΚΙΟΣΣΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
49
ΚΙΟΣΣΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
47
ΚΟΥΜΑΝΔΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
34
ΜΕΤΑΛΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
31

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

ΛΑΝΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
58
ΑΧΛΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
38
ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
28

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα άμεσα, δηλαδή εντός της εβδομάδας που ξεκινά. Σε δήλωση του ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος Πέτρος Τερζής σημειώνει πως παρά το γεγονός πως η χθεσινή ηλιόλουστη μέρα ώθησε τον κόσμο προς τις παραλίες και παρά το γεγονός πως υπήρχαν δύο μεγάλες εκδηλώσεις στην περιοχή που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κοινού, θεωρείται μεγάλη επιτυχία η προσέλευση των μελών που προσήλθαν να ψηφίσουν. Στη νέα διοίκηση συμμετέχουν νέα άτομα τα οποία θα αναλάβουν άμεσα δράση για την ανάδειξη τόσο του επαγγελματία όσο και του ίδιου του τόπου επισήμανε μεταξύ άλλων.