Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 23-24/5/2015

 Πλούσιο το Σαββατοκύριακο σε εκδηλώσεις και το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, συνεχίζοντας τις επαφές γνωριμίας  παραβρέθηκε σε κάποιες απ΄ αυτές.

Συγκεκριμένα το απόγευμα του  Σαββάτου 23 Μαΐου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Α. Μπογιατζής παραβρέθηκε στα εγκαίνια της νέας βιβλιοθήκης του Λυκείου Κονταριώτισσας, που τυγχάνει να είναι και γενέτειρα του.

Αργότερα το βράδυ της ίδιας ημέρας, στην πλατεία της Ανατολικής Ρωμυλίας Κορινού, ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας παραβρέθηκε με πολυμελή αντιπροσωπεία του, τιμώντας τις εκδηλώσεις της αναβίωσης  του εθίμου «ΚΟΥΡΜΠΑΝΙ».
Την Κυριακή 24 Μαΐου  ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας, προσκεκλημένος από την  Θρακική Εστία Κατερίνης, συμμετείχε στις εκδηλώσεις για  τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»  και την ονομασία της Πλατείας «ΘΡΑΚΩΝ».
Η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών σε μία άψογη γεμάτη αρχοντιά εμφάνιση, συμμετείχε στις εκδηλώσεις υπό την καθοδήγηση του χοράρχη κ. Ν. Πατρή. Τις εκδηλώσεις τίμησαν επίσης μέλη του Δ. Σ. Μικρασιατών Πιερίας.
Ευχαριστούμε  την Θρακική Εστία για την πρόσκληση, για την ολόθερμη υποδοχή και την τιμητική διάκριση.
Ευχόμαστε  στην Θρακική Εστία, καλορίζικη η νέα πλατεία, πάντα επιτυχίες και τέτοιες πρωτοβουλίες .Τέλος ευχή και στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι…. να κρατάμε ψηλά τις παραδόσεις μας, την χριστιανική ελληνική ταυτότητά μας, να ζήσουμε με τα ιδανικά της πατρίδος μας και να μη λησμονήσουμε τη θυσία των προγόνων μας.
                                                                                                          ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
                                                                                                        Γ.Γ. Χατζηκωνσταντίνου Βαλεντίνα