Τρίτη 7 Απριλίου 2015

EΘνικός Ν. Τραπεζούντας-Αετός Καταλωνίων 0-0 HD 2η Γ' ΕΠΣ Πιερίας Play Off ανόδου


Του Κολίτση Νίκου

Ανεκμετάλλευτη άφησε την ευκαιρία ν' αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την άνοδο στη Β' κατηγορία ο Αετός Καταλωνίων,  που αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον σκληροτράχηλο Εθνικό Τραπεζούντας στο γήπεδο του Κορινού, για τη 2η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των Play Offs στη Γ' κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας. 
O Αετός Καταλωνίων διατήρησε την κατοχή και έκανε παιχνίδι πρωτοβουλίας από την αρχή του αγώνα, χωρίς όμως οι τελικές του, ως προϊόν παραγωγής ευκαιριών, να καταλήγουν στην εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ο Εθνικός Τραπεζούντας είχε σαφή αμυντικό προσανατολισμό, διεκδίκησε όμως τη νίκη με λιγότερες, αλλά πιο κλασικές ευκαιρίες, κυρίως από στημένα και στις αντεπιθέσεις, στο τελευταίο μισό του 2ου ημιχρόνου, όταν παρά τις περιορισμένες φυσικές του δυνάμεις και το γεγονός ότι είχε κοπεί στα δύο στο χώρο του κέντρου, είχε δοκάρι και ευκαιρία εξ επαφής να κλέψει το παιχνίδι. Την ίδια στιγμή τα Καταλώνια προσπαθούσαν, με ανορθόδοξο τρόπο και εμφανή τα σημάδια του άγχους, να σκοράρουν με ημιτελείς ατομικές ενέργειες, χωρίς καθαρό μυαλό, σ΄ένα ομολογουμένως δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Όλα παραμένουν πλέον ανοιχτά για τη συνέχεια σ' ένα συναρπαστικό μίνι πρωτάθλημα, με απρόβλεπτη εξέλιξη για την ομάδα που θ' ακολουθήσει τον πρωταθλητή Ερμή Εξοχής στη Β' κατηγορία.
Highlights: οι φίλαθλοι των δύο ομάδων (με τη συντριπτική πλειοψηφία ν' ανήκουν στους φιλοξενούμενους που συμμετείχαν ενεργητικά μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα) στο γήπεδο, η γιατρός (νοσηλεύτρια) του αγώνα, Τσεντεκίδου Κυριακή, από τον Άνω Αγιάννη, όντας η μικρότερη ηλικιακά γιατρός της ένωσης (Δείτε το αποκλειστικό θέμα http://www.metrosport.gr/article/apoklistiko-i-mikroteri-giatros-nosileftria-podosferikon-agonon-stin-pieria), η αναγκαστική αλλαγή του ποδοσφαιριστή των Καταλωνίων Μποστανίτη
Man of the match: Ο υψηλόσωμος Λυκίδης Αν. του Εθνικού Τραπεζούντας, με επιβλητική παρουσία στο χώρο του κέντρου, πολλές κερδισμένες προσωπικές μονομαχίες και κάθετη πάσα και ο Κουτσιαρής Αθ., του Αετού Καταλωνίων, με ταχύτητα, πολλά τρεξίματα και σωστές μεταβιβάσεις, μοιράζονται τον τίτλο, με τη συνολική τους παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. 


Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ