Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 0-2

 Νικηφόρο το πρώτο παιχνίδι των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πιερικού για το έτος 2015. Οι Κατερινιώτες επιβλήθηκαν της αντίστοιχης ομάδας των βετεράνων της Εορδαίας με δύο τέρματα που
πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι βετεράνοι Εορδαίας-παλαίμαχοι Πιερικού 0-2 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Απριλίου 2015.

   
Ο αγώνας που θύμισε αγωνιστικά στοιχεία του παρελθόντος και διακρίθηκε από το πάθος και τις περίτεχνες ενέργειες όσων συμμετείχαν, διεξήχθη στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του επινείου της Πτολεμαΐδας, στο δημοτικό διαμέρισμα της Άρδασσας του Δήμου Εορδαίας.
   Τα γκολ του Πιερικού σημείωσαν οι Ηλίας Τζιώκας (0-1) και Λευτέρης Φωτιάδης (0-2). Επιπρόσθετα ο σκόρερ του δευτέρου τέρματος των νικητών σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων σε εκτέλεση πέναλτυ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Νωρίτερα δοκάρι είχε και η ομάδα των βετεράνων της Εορδαίας σε σουτ του Γρηγόρη Νικολαΐδη.
   Ο προπονητής του Πιερικού Πέτρος Πουρπουτίδης με το βοηθό του Περικλή Χατζηγιάννη χρησιμοποίησαν τους ποδοσφαιριστές: Παρουσιάδη-Γιώτσα-Παπαβασιλείου-Ταβουκτσή-Μητράκα-Βαρβούτη-Φωτιάδη-Κουτσικανίδη-Πεΐδη-Κωνσταντινίδη-Πόδα-Θεοδοσιάδη-Τζιώκα-Πάσχο.
   Οι οδηγίες του κ. Πουρπουτίδη ήταν σαφείς και τηρήθηκαν κατά γράμμα: «Δεν κρατάμε τη μπάλα, σίγουρες πάσες, καλή άμυνα και αλληλοκάλυψη». Επιτυχής συνταγή.

 
Από πλευράς γηπεδούχων ο προπονητής και αντιπρόεδρος του συλλόγου βετεράνων Εορδαίας Νίκος Κατακαλίδης επέλεξε για το παιχνίδι τους: Τσάρα-Γαβριηλίδη-Δημητριάδη Γιώργο και Γιάννη-Εφραιμίδη-Θεοδωρίδη-Καραγεωργίου-Καρασούνα-Κατσουγιαννόπουλο-Κεφαλίδη-Μπεσπάρα-Νικολαΐδη Γρηγόρη και Χρήστο-Παναγιωτίδη-Παπαδόπουλο-Σπυρίδη-Τσαγκαλίδη.
   Διαιτητής της συνάντησης ο Παναγιώτης Σαββίδης.

 
Μετά το τέλος του αγώνα οι βετεράνοι των ομάδων της Εορδαίας δεξιώθηκαν την αποστολή των Κατερινιωτών την οποία συνόδευε και ο επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου των Ελλήνων προπονητών ποδοσφαίρου Δημήτρης Παπαφωτίου.
   Ευχαριστώντας τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πιερικού και γνώριμος στην οικογένεια της ομάδας του Εορδαϊκού Στάθης Παρουσιάδης, επισήμανε: « Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και τη συμβολή σας στην άρτια διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής μας συνάντησης. Προσωπικά νοιώθω ιδιαίτερη χαρά γιατί βρίσκομαι ανάμεσα σε πολύ καλούς φίλους και συναθλητές γιατί διετέλεσα και αθλητής αλλά και τεχνικός του Εορδαϊκού. Σας περιμένουμε σύντομα στην Κατερίνη για να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία.»