Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Σχεδόν πλήρης ο Αιγινιακός στο αυριανό μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τον Πιερικό

Μόνο ο Ζούρκος αποτελεί απουσία για τον Αιγινιακό στο ντέρμπι της Πιερίας με τον Πιερικό.
Υπό τις καλύτερες συνθήκες συνεχίζεται η προετοιμασία του Αιγινιακού για τον αγώνα της
Κυριακής με τον Πιερικό.
Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος έχει ουσιαστικά μόνο ένα πρόβλημα να διαχειριστεί αυτό του τραυματία Ζούρκου, που αναμένεται να επανέλθει απ’ τη νέα εβδομάδα.
Κανονικά στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού βρίσκεται ο Μπερτέν που όπως αναμενόταν οι ενοχλήσεις του στις αρχές της εβδομάδας ήταν... επιπόλαιες, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως επανέρχονται οι Μπάρος, Πέντα και Καζάκης που εξέτισαν τις ποινές του.

Ντόσης: Θα τα δώσουμε όλα!


Σύνθημα νίκης ενόψει Αιγινιακού απ’ τον 22χρονο άσο του Πιερικού. Συγκινητικό αντίο Σαμολαδά.

Η Πιερία κινείται σε ρυθμούς ντέρμπι την Κυριακή και ο Γιάννης Ντόσης του Πιερικού δίνει το στίγμα του για το μεγάλο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, ξεκαθαρίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν μόνο για τη νίκη. Αφού λοιπόν αποθεώνει τον προπονητή του,Θωμά Γράφα, στη συνέχεια διαβεβαιώνει πως το «περίεργο» πρόγραμμα (με τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια) των Κατερινιωτών δεν τον φοβίζει!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντόση στην «Arena Press»:
«Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και εμείς θα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, όπως στα τελευταία παιχνίδια. Θα εστιάσουμε στη σκληρή δουλειά για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι λογικό να υπάρχει κόντρα με τον Αιγινιακό, λόγω εντοπιότητας και ιδιαιτεροτήτων, ενώ έχουμε και ίδιους στόχους, ξέχωρα από το γόητρο. Εμείς θα τα δώσουμε όλα, για να είμαστε ευχαριστημένοι, εμείς στην ομάδα, αλλά και ο κόσμος μας».
«Είμαστε μια καλή ομάδα, παρότι διαθέτει νεανικό ρόστερ. Θέλουμε να τερματίσουμε ψηλά και να πετύχουμε στα πλέι άουτ. Δεν μας φοβίζει ότι έχουμε τέσσερα ματς εκτός ως το τέλος και ένα μέσα. Είμαστε «δεμένοι» και παίρνουμε βαθμούς και εκτός Κατερίνης, ενώ η πρόσφατη ισοπαλία με τον Τύρναβο άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, ειδικά στο Αιγίνιο. Στον Πιερικό διαθέτουμε οικογενειακό κλίμα και στην αντεπίθεση των τελευταίων αγωνιστικών μεγάλο μερίδιο έχει ο προπονητής κ. Γράφας». 

Τον κόσμο του Πιερικού αποχαιρέτησε ο Νίκος Σαμολαδάς που ύστερα από 20 μήνες αποχώρησε απ’ το πόστο του τεχνικού διευθυντή –με τον Ηλία Μανίκα να αναλαμβάνει τη θέση του- και μίλησε για το λιθαράκι που έβαλε στο να δημιουργηθεί το «φαινόμενο Πιερικός»!
«Μετά από 20 μήνες απασχόλησης στο πιερικό ποδόσφαιρο, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και Αντιπρόεδρο της FOOTBALL LEAGUE Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο για την τιμή που μου έκανε να προσφέρω και εγώ τις εμπειρίες μου στο μεγαλύτερο σύλλογο του Νομού. 
Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος και ευτυχισμένος για την ομάδα που δημιουργήσαμε το καλοκαίρι, και αυτή τη στιγμή μιλάει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα για το "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ", αποκαλώντας την ομάδα "ΟΙ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ". Αυτό το μοντέλο ομάδας είναι το όνειρο όλου του φίλαθλου κόσμου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Διοίκησης και όλους τους προπονητές και συνεργάτες για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. 
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που τέθηκαν από την αρχή της περιόδου.
Και πάλι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ