Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Καταστρέφουν τα Μνημεία Πολιτισμού στο ΙΡΑΚ Προσοχή! S.O.S. Σήμερα εκεί, αύριο αλλού

Απέραντη Θλίψη. Αφού δεν μπορούμε να εκφράσουμε έμπρακτα την οργή μας, που είναι ιερή αγανάκτηση
και ταυτόχρονα αδυναμία μας να αποτρέψουμε και να σταματήσουμε τις δυνάμεις του κακού, που ως ξεσαλωμένη καταστροφική λέλαπα εφορμούν και κονιορτοποιούν χιλιάδων ετών Μνημεία, τον ίδιο τον Πολιτισμό.

Αυτά τα όντα με τον ερπετό εγκέφαλο, που αναπηροποιήθηκαν ως ανθρώπινα όντα από την γνωστή πολυμοφρική διαχρονική συναισθηματική πανούκλα που τα μόλυνε και μολύνει συνεχώς, είναι προφανώς και κατ΄ αναλογίαν τα ίδια που αφάνισαν την Γνώση, τις τέχνες και τα γράμματα, του Παγκόσμιου Πολιτισμικού θησαυροφυλακίου της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας και έφεραν για αιώνες το σκοτάδι και την ανθρώπινη εξαθλίωση.

Είναι τα ίδια ομοειδή όντα διαχρονικά, που σβύνουν πάντα το φως του Πολιτισμού και της ελευθερίας του Πνεύματος και φέρνουν το σκοτάδι της άγνοιας, τον φόβο, την καταστροφή, την ανελευθερία και την ερήμωση.

Οι δυνάμεις του φωτός χρειάζεται να επέμβουν.
Όμως Προσοχή! Οι δυνάμεις του σκότους καραδοκούν πάντα για μια λάθος κίνηση. Μια κίνηση εμπλουτισμένη με προβοκατόρικη συμμετοχή τους. Ώστε με πρόσχημα την μη προσεκτική επέμβαση των δυνάμεων του φωτός, να πυροδοτήσουν γενικευμένη σύρραξη. Προσοχή.

Είμαστε στην εποχή που τα ερπετά πασχίζουν να επιβάλλουν στον κόσμο μας την Παγκοσμιοποίηση. Με την σαλαμοποίηση, μιξεροποίηση, ομογενοποίηση, μαζικοποίηση και εξάλειψη των Πολιτισμών, με την εξάλειψη των εθίμων, της ιστορίας, των ηθών, των Μνημείων και της γλώσσας των λαών και των εθνών και την σκοταδιστική προσπάθεια, όπως ο Άνθρωπος από σημείο αναφοράς (Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος), να γίνει αναλώσιμο είδος, πράγμα.

Ας γρηγορούμε και ας αναλάβουμε διασυνδετικά τις ευθύνες και αλληλέγγυα τις πολύ προσεκτικές δράσεις που μας αναλογούν, ο καθένας από το μετερίζι του.