Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Να σταματήσει το τσίρκο με τις χειροπέδες σε εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού

Δεύτερη μνημονιακή κωλοτούμπα Σύριζα μέσα σε 10 μόλις μέρες 

Το κόμμα που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό λέγοντας ότι θα σκίσει το Μνημόνιο και θα
κουρέψει το χρέος, μέσα σε 10 μόλις μέρες έκανε δύο εντυπωσιακές κυβιστήσεις μπροστά στους διεθνείς τοκογλύφους, απορρίπτοντας την διαγραφή του χρέους και επικυρώνοντας το Μνημόνιο.

Η υποταγή Βαρουφάκη μπροστά στον Σόιμπλε και η δήλωσή του περί τήρησης του 67% των μνημονιακών μέτρων - αντί του προγράμματος της Θεσσαλονίκης που ψευδώς διακήρυττε προεκλογικά - επιβεβαιώνουν απόλυτα τα λεγόμενα της Χρυσής Αυγή πως η κυβέρνηση του Σύριζα αποτελεί συνέχεια της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. 



Η. Παναγιώταρος: Να σταματήσει το τσίρκο με τις χειροπέδες σε εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού


Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ο Ελληνικός Λαός με νωπή εντολή κατέταξε την Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση. Παρ΄όλα αυτά και η νέα "προοδευτική" και "δημοκρατική" κυβέρνηση φέρει τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με χειροπέδες στα υπόγεια της Βουλής σαν να είμαστε σε τσίρκο. Την ίδια στιγμή που η εισήγηση του Συμβουλίου Εφετών είναι παντελώς αθωωτική για την ανύπαρκτη και ανυπόστατη κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης".



Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου