Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

5 στα 6 ο Αιγινιακός. Νίκησε εύκολα και τον Αγροτικό Αστέρα/ Διαμαντόπουλος:"Έχουμε χτίσει μια καλή οικογένεια"

Εύκολη νίκη, για τον Αιγινιακό με 2-0 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου. 

Η ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετράει πέντε νίκες σε  έξι παιχνίδια. Έχασε εκτός έδρας μόνο από τον πρωτοπόρο Ηρακλή!  Αν και βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την τρίτη Ζάκυνθο, με την φόρα που έχει πάρει η ομάδα του Αιγινίου, μπορεί να ελπίζει για συμμετοχή στα playoff.
Το σκορ για τον Αιγινιακό, άνοιξε με  κεφαλιά του Λιόλιου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πέντα.Στο 60’ ο Ντίντακ ανατράπηκε από τον Βοσνιάδη και οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Γιαζιτζόγλου εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι και ο Αιγινιακός προηγήθηκε 2-0.  
Οι συνθέσεις
Αιγινιακός (Σ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπερτέν, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Ρίκκα, Φαμπίνιο, Πέντα, Ντιντάκ(64’ Ζούρκος), Γουέλκαμ(76’ Γούελκαμ) , Κυνηγόπουλος
Αγροτικός Αστέρας (Γ. Κούτσης): Βοσνιάδης, Χιντζίδης, Σκλιοπίδης, Ντόικιτς, Παλάσκας, Τσεμπερίδης(88’ Γεωργιάδης) , Καθάριος(64΄Καθάριος), Στεφανίδης, Ναστέφσκι(31’ Μίλιτς), Πάτο, Καρακατσάνης

Διαμαντόπουλος: «Έχουμε χτίσει μια καλή οικογένεια»

Πλήρως ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα εμφανίστηκε ο τεχνικός του Αιγινιακού
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε τόσο για την εμφάνιση των παικτών του όσο και για τη μεταξύ τους συνεργασία, ο Σταύρος Διαμαντόπουλος, μετά τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.
«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Προερχόμασταν από συνεχείς μεγάλες προσπάθειες σε γήπεδα βαριά εκτός έδρας και σε παιχνίδια ζωής ή θανάτου. Θα σταθώ όμως στην ψυχή αυτών των παιδιών. Τα παιδιά αυτά Έλληνες και ξένοι δεν αγαπούν μόνο την δουλειά τους. Αγαπούν τον τόπο, αγαπούν το Αιγίνιο. Έχουν μια αγωνιστική συμπεριφορά και συνεργασία αρεστή το οποίο περνάει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Έχουμε χτίσει μια πολύ καλή ομάδα, μια πολύ καλή οικογένεια» επεσήμανε αρχικά μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Αιγινιακού.
Επίσης, πρόσθεσε: «Παίξαμε με μια ομάδα η οποία είχε την δυνατότητα να μπει στο παιχνίδι που έχει ιστορία και γόνιμη παρουσία στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Είχαμε την δυνατότητα να προηγηθούμε στο σκορ με τον Λιόλιο και ήρθε και το δεύτερο γκολ που σφράγισε την επιτυχία. Και αν ήταν ή δεν ήταν πέναλτι υπάρχουν βίντεο που θα μπορούν να το κρίνουν για το αν υπήρξε επαφή. Πάντως η ανατροπή έγινε. Θα ευχηθώ στον Αγροτικό Αστέρα να έχει καλή παρουσία και καλή τύχη. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την προσπάθεια τους».